Jak zafoliować grę

Witam mój brat miał kupić parę gierek i pomylił m&m heroes VI z m&m X Leagacy.

Oczywiście on był taki mądry i odpakował ją na miejscu i tu jest moje pytanie czy da się w ogóle grę zafoliować gra jest nie używana wszystko na swoim miejscu płyta nie ruszona tylko ten baran folie zdjął.

Mam jeszcze taki pomysł aby kupić podobną grę w wielkości pudełka i otworzyć tak aby tą folie można było na to założyć.

teoretycznie jest taka możliwość, ale praktycznie każdy zauważy, że folia jest inna niż ta fabryczna

Jak nie dasz rady zafoliować to zawsze możesz wymienić na jakiejś stronie bo cenami są bliźniacze

Żelazko :) wiele razy tak robiłem i to nie tylko z grami!

Zgrzewasz żelaskiem, końcówke odcinasz no chyba, że zgrzane idealnie i tyle :)

Żelazko wiele razy tak robiłem i to nie tylko z grami!Zgrzeważ żelaskiem, końcówke odcinasz no chyba, że zgrzane idealnie i tyle

Dzięki ale spróbuje na czymś innym :)

Możesz jeszcze zgrzać folie np prostownicą do włosów :P bardziej praktycznie bo łatwiej złapać i wycelować.

Tak czy siak musisz mieć do tego folie.

Żelazko wiele razy tak robiłem i to nie tylko z grami!Zgrzewasz żelaskiem, końcówke odcinasz no chyba, że zgrzane idealnie i tyle

Ta i folia mu się przyklei to stopy żelaska i ojciec mu lanie sprawi :lol:

co do folii to nie wiem czy zadziała na opakowanie tak aby nikt się nie zorientował - natomiast warto na folię dać folię aluminiową, żeby uniknąć właśnie przylepienia się

Dzięki wszystkim jutro się pobawię ;)

Wrzuć screena chciałbym zobaczyć jak ci wyszło :D.

Folia zostanie na żelasku jak zbyt długo będzie zgrzewał :P a wystarczy dosłownie sekunda i wszystko będzie pięknie.

Oddawałem tak do magdonalda kiedyś zabawki jak mi się po dniu znudziły i rozwaliły :P szedłem i mówiłem, że dali popsutą i dawali mi inna :D

Wrzuć screena chciałbym zobaczyć jak ci wyszło.

postaram się ;)

Witam mój brat miał kupić parę gierek i pomylił m&m heroes VI z m&m X Leagacy.

Oczywiście on był taki mądry i odpakował ją na miejscu i tu jest moje pytanie czy da się w ogóle grę zafoliować gra jest nie używana wszystko na swoim miejscu płyta nie ruszona tylko ten baran folie zdjął.

Mam jeszcze taki pomysł aby kupić podobną grę w wielkości pudełka i otworzyć tak aby tą folie można było na to założyć.