Jak zainstalować Net Framework 4.5.2 innym sposobem?

Witam

Mam mały problem. Podczas robienia partycji zostawiłem sobie na C za mało miejsca. No i teraz, kiedy chcę zainstalować Net Framework 4.5.2 wyskakuje, że wymaga te 3Gb wolnego miejsca (sam program zajmuje 100mb), a ja mam tylko 2Gb. Niestety nie mam nic do usunięcia.

Program jest mi bardzo potrzebny. Można jakoś w inny sposób go zainstalować?

Ściągnij program do zmiany rozmiaru partycji i dodaj sobie Trochę miejsca. 2GB (duże B bo to bajt, a małe b to bit ;)) to i tak za mało jak na system. Jak masz Win7, to daj mu minimum 5 wolnego, a jeśli możesz to nawet więcej. Zainstalujesz parę programów i zaraz Ci znów braknie.

Ten powinien się nadawać http://www.dobreprogramy.pl/EASEUS-Partition-Master,Program,Windows,12861.html

Dzięki, masz u mnie browara.

Wszystko działa.

albo podczas robienia pozostałych partycji zrób jedna mniejsza na same programy powinno Ci trochę pomóc ;)

Witam

Mam mały problem. Podczas robienia partycji zostawiłem sobie na C za mało miejsca. No i teraz, kiedy chcę zainstalować Net Framework 4.5.2 wyskakuje, że wymaga te 3Gb wolnego miejsca (sam program zajmuje 100mb), a ja mam tylko 2Gb. Niestety nie mam nic do usunięcia.

Program jest mi bardzo potrzebny. Można jakoś w inny sposób go zainstalować?