Witam mam pytanie czy da się zainstalować windowsa z dysku? Mam problem z tym Windowsem co mam teraz i chce zainstalować nowego tylko nie mam płyty ani Pena da sie to jakoś zrobić? Prosze o szybką odpowiedz.
Jak zainstalować XP z dysku na XP?
Mhm, jeśli masz instalkę możesz zrobić bootowalnego pen drive, i zainstalować z pena, tylko napisałeś iż nie masz pendrive. Tylko iż to dłużej trwa niż z płytki. Nie wiem czy z xp da się tak zrobić ale 7 instalowałem z dysku na dysk. Pewności nie mam, bo zawsze xp jechałem z płytki, aczkolwiek nie pamiętam już.
Najlepiej zdobyć płytkę z "ratunkowym windowsem", czyli płytka z której nie instalujesz windowsa tylko bezpośrednio z niej odpalasz (była taka kiedyś w cda), możesz też sobie taką nagrać sam. Wydaje mi się, że to rozwiąże twój problem
@kito nie mam płyty Dałem rade ludziska przeszukałem google i znalazłem to czego szukałem
Temat do zamknięcia.
Witam mam pytanie czy da się zainstalować windowsa z dysku? Mam problem z tym Windowsem co mam teraz i chce zainstalować nowego tylko nie mam płyty ani Pena da sie to jakoś zrobić? Prosze o szybką odpowiedz.