W partnerstwie za umieszczanie piosenek etc. są kary, bodajże 3, potem blokada konta.
Dokładnie tak jest, najśmieszniejsze jest to, że jak robisz LetsPlay z jakiejś produkcji, to możesz wyłapać warna za to, że leci muzyka z danej gry...
W partnerstwie za umieszczanie piosenek etc. są kary, bodajże 3, potem blokada konta.
Dokładnie tak jest, najśmieszniejsze jest to, że jak robisz LetsPlay z jakiejś produkcji, to możesz wyłapać warna za to, że leci muzyka z danej gry...
yyyyy... f*ck to nie fajnie ale jakos jak narazie z takim przypadkiem się nie spotkałem
yyyyy... f*ck to nie fajnie ale jakos jak narazie z takim przypadkiem się nie spotkałem
Stary o czym ty mówisz. O tych 8 widzach?
Dobra zamknijcie ten temat.
Mówię, albo kolega troluje, albo nie ma zupełnie pojęcia o czym mówi . Jak up, wg mnie temat do zamknięcia.
mam pytanie youtube dali mi partnerstwo i opcję zarabiania na moich 4 gameplayach ale nic nie kazali mi wypełniać ( chodzi mi o numer konta bankowego) i mam dopiero 8 widzów i około 500 wyświetlen na wszystkich filmach razem więc prosiłbym o wyjaśnienie tego partnertswa bo z tego co zrozumiałem na niektórych forach to min. 5000 widzów trzeba mieć ?