Rodzice nie dadza mi kasy na opłacenie abonamentu w grze:/
Chciałem się was zapytac czy znacie jakis sprawdzone sposoby na zarobienie tych kilkudziesięciu złotych miesiecznie na oplacenie gry?
Chciałem się was zapytac czy znacie jakis sprawdzone sposoby na zarobienie tych kilkudziesięciu złotych miesiecznie na oplacenie gry?
Chłopie, sposobów jest masa. Np: Roznoszenie uloteczek:p żadnen work nie chańbi:P a jeśli masz rodzeństwo to mogą się z Tobą na pół składac. Ja praktykuję taki właśnie system.
Kiedyś wyczytałem w gazecie, że w supermarketach w wakacje zatrudniają sprzedawców do kas i coś mi świeci, że było to od 16 lat. Nie wiem ile w tym prawdy a ile mitu
:P:P sądze, że jak w wakacje to jest to i będzie w ferie zimowe czy inne przerwy szkolne.
czytam wasze posty to zal.pl
mlody na google albo nawet tutaj(bo tez widzialem) w opcji szukaj wpisz "zarabiaj przez internet" albo "pieniadze przed internet" by wyciagnac te 50zł powinno sie udac
A dla mnie to jest głupota wydawać prawdziwe pieniądze na gre tle dzieci nie ma żeby lizaka sobie kupić a wy na gry wydajecie...
czytam wasze posty to zal.pl mlody na google albo nawet tutaj(bo tez widzialem) w opcji szukaj wpisz "zarabiaj przez internet" albo "pieniadze przed internet" by wyciagnac te 50zł powinno sie udac
jak Ci sie uda to daj znać :) - To naprawde nie takie proste - chyba że chcesz dziennie zarabiać 20-30gr poświęcając dobrą godzinę lub dwie
Spawn... Niemasz racji, bowiem jak zacznie ktoś przez internet zarabiac to od kompa nie odejdzie... Błędne koło jak nic.. Chcesz zmuszac 15,16 latków do siedzenia przed kompem bez końca?? Tylko po to aby zarobili na abonament i potem grac w grę i zarabiac i tak w kółko.. Ja wolę już porobic cos jak to mówisz żałosnego, niż tracic tylko zdrowie przed kompem i "zarabiac".. I kogo tu żal
A nikt nie ma racji - przez internet da sie zarabiać, to na pewno, tylko trzeba wiedziec jak, ale hasła "Jak zarabiac przez internet" w google nic nie dadzą, bo albo chcemy zarabiać marne grosze, albo mamy więcej niż 100 znajomych którzy RÓWNIEŻ JAK MY chcemy zarabiać to wtedy i nawet można 20zł dziennie coś pociągnąć
ale jak jestes sam, to na start na internet nie masz co liczyc
MilanPl masz rację, dlatego proponuję sposoby, które może każdy zastosowac. Nawet w pojedynkę, ale jeśli jest ktoś zbyt leniwy i woli czekac na pieniądze z nieba to luz. Sam niemam jeszcze 18 lat, dlatego proponuję sposoby sprawdzone, w moim wieku.
proste , do roboty kiedys trzeba zaczac
Ulotki albo gazety roznoś. Więcej możesz zarobić na gazetach ale trudniejsza praca musisz od samego początku grać Twardziela. Bo często się słyszy że gazeciarze się biją o to kto tu będzie sprzedawać żeby więcej zarobić :mrgreen: Sam nie dawno próbowałem tak pracować ale powiedzieli że jestem za stary :-|
Broda ma racje ;-)
Na transporcie dobrze jest zarabiać, mając prawo jazdy kat. B zarobisz mniej więcej ok. 2 kafli na miecha, ja wyciągam 18 zł / h..
Robisz ''C'' i na kanionach wachasz się już w granicach 3 kafli, C plus E daje Ci pozwolenie na
powiedzmy lory gdzie na międzynarodówce idzie wyciągnąć od 4 kafla na miecha.
Laptop w trasę i ciupanko na pauze ;-)
Taki mój system żeby się kiedyś wybić bo nie widzi mi się studiować, a po znajomych widzę
że dobrze sobie radzą tym systemem.
Najgorsze jest zamknąć się w fabryce za 1,5k
Oczywiście nie mówię tu o tych co nie skończyli jeszcze średniej, bo za moich złotych czasów
nie myślałem jak po szkole skołować na abonament tyrając przy nie opłacalnych ulotkach czy
tym podobne tylko non stop były wypady gdzieś z kumplami lub akcje laski..
Spawn... Niemasz racji, bowiem jak zacznie ktoś przez internet zarabiac to od kompa nie odejdzie... Błędne koło jak nic.. Chcesz zmuszac 15,16 latków do siedzenia przed kompem bez końca?? Tylko po to aby zarobili na abonament i potem grac w grę i zarabiac i tak w kółko.. Ja wolę już porobic cos jak to mówisz żałosnego, niż tracic tylko zdrowie przed kompem i "zarabiac".. I kogo tu żal
Ja tam nie wiem... wiem ze ja zarobilem w 4 dni siedzac po 30 min okolo 30zl ale ok poprostu trzeba wiedziec gdzie wchodzic i jak se radzic:) A odpowiedz jest prosta najlepiej tam gdzie placa w euro... i miec dobrego bota
ale tu juz mowa o cheateringu a tego dzieci uczyc nie bede
A dla mnie to jest głupota wydawać prawdziwe pieniądze na gre tle dzieci nie ma żeby lizaka sobie kupić a wy na gry wydajecie...
I tu sie roznimy... potem ludzie sie dziwia czemu rynek gier na PC kuleje i coraz to nowsze gry wychodza na konsole a o blaszakach sie zapomina... fakt skoro wszystko jest na torrentach. Ale w GTA4 chcialo by sie pograc nie?? A tu cie zmartwie bo niewiadomo czy bedzie na blaszaka... czemu? Bo GTA:SA sprzedało sie o 55% lepiej na konsole niz na blaszaki
Poza tym twoje porownanie jest troche dziwne bo jak bym wpiepszal lizaki wydal bym majatek na dentyste:D
Na transporcie dobrze jest zarabiać, mając prawo jazdy kat. B zarobisz mniej więcej ok. 2 kafli na miecha, ja wyciągam 18 zł / h..Robisz ''C'' i na kanionach wachasz się już w granicach 3 kafli, C plus E daje Ci pozwolenie napowiedzmy lory gdzie na międzynarodówce idzie wyciągnąć od 4 kafla na miecha.Laptop w trasę i ciupanko na pauze ;-) Taki mój system żeby się kiedyś wybić bo nie widzi mi się studiować, a po znajomych widzęże dobrze sobie radzą tym systemem.Najgorsze jest zamknąć się w fabryce za 1,5kOczywiście nie mówię tu o tych co nie skończyli jeszcze średniej, bo za moich złotych czasów nie myślałem jak po szkole skołować na abonament tyrając przy nie opłacalnych ulotkach czy tym podobne tylko non stop były wypady gdzieś z kumplami lub akcje laski..
Po 1 on ma 16 lat
Po 2 moj ziom zasowa tirami tylko po Polsce i ma 4,5k na reke... wiec jakas cienka ta firma ktora za wyjazdy za granice daje tylko 4k....
Po 3 za ch*ja bym nie chcial spedzic zycia za kolkiem w wieku 50 lat okreslim mnie jako kaleka przez problemy z kregoslupem, cholesterolem i byc w stanie przed zawalowym... skad wiem... Brat mojej matki tak ma:) wiec amen
Porozwieszaj po dzielnicy w pobliżu Twojego zamieszkania informacje o pomocy w zajmowaniu się ogrodem, sprzątaniu piwnic itp. Na takim czymś da się trochę zarobić i możesz robić to po szkole. Kolejnym plusem jest to, że to Ty ustalasz za ile co zrobisz. Starsi ludzie potrzebują pomocy nawet w skoszeniu trawnika.
Co do wypowiedzi o transporcie... Nie zapędzajmy się. McPenza pytał się jak dorobić na grę a nie jaki obrać sposób na życie. W każdym sektorze da się zarobić dużo, wszystko zależy od nakładów pracy i sprzyjających warunków (koniunktury). Ja osobiście mimo, że bardzo lubię jeździć samochodem nie widzę siebie za kółkiem przez 8h dziennie.
Ale w GTA4 chcialo by sie pograc nie?? A tu cie zmartwie bo niewiadomo czy bedzie na blaszaka... czemu? Bo GTA:SA sprzedało sie o 55% lepiej na konsole niz na blaszaki
GTA 4 będzie na PC nie pamiętam kiedy ale na początku 2009 pewnie. (jak ludzie przestaną kupować GTA na konsole to gra będzie dostępna dla PC a oni obłowią się podwójnie :-) )
z tego co pamietam, to gta4 bedzie 21 listopada. s ajuz nawet znane zalecane wymagania gry
co do tych pieniedzy: proponuje roznosic ulotki. sam tak kiedys robilem. duze pieniadze to nie sa, ale na abonament wystarczy.
No to poruszyłem temat xp Ulotki ,gazety ,długa praca po szkole odpadają :/ Mieszkam w małej miejscowości ,po szkole mam treningi no i czasami nauka.
Sprawa nieważna bo niedługo moze będe zarabiał na grze x)-ale to znowu niepewne:/
Dzięki za pomoc ale szczerze to myślałem że da się jakoś łatwo zarobic te 50 złoty przez neta;)
nie ma latwej roboty. a o ulotkach pomysl, bo ja np. roznosilem je w weekendy. tak zarabialem ok 20 zl w sobote i niedziele. wiesz poswiecisz 2 wekeendy i mas zjuz na abonament