Jak zarobić na lol'u?

Znalazłem pewną ciekawą stronkę na której można zarobić poprzez granie w Lol'a. Game4Glory. Prawie codziennie o 19:30 jest gra w której dobierą tobie przeciwników/sojuszników na podstawie twojej dywizji w Solo Queue. Wymagany jest 30lv i Teamspeak. Zapisujemy się do gry na stronie i 30min przed rozpoczęciem zapraszania dołączamy do teamspeaku, który będzie tam podany. Jeśli wygramy mecz, dostajemy 1$ na konto na stronie. Pieniądzę potem możemy przelać na paypal, niestety zabierane jest 0.5$ przez to iż zmienia się waluta na naszą. Strona sprawdzona, póki co zarobiłem jakieś 5$ = wypłaciłem je ze swojego paypala. Jeśli będziesz korzystał z tej strony, proszę zarejestruj się z mojego reflinku, nie jest to żaden przekręt. Ale będę dostawał 0.1$ za każde 3 gry które rozegrasz, nie kosztuje Cię to nic.. a jeszcze pomogłem Ci troszkę zarobić.

A jeśli nie to tutaj jest zwykła rejestracja :) : http://game4glory.ne...egister#!slide0

Fajne, tylko daj czysty link - bez refa. Mod się przyczepi :P.

Szkoda, że nie mogę dać refa. No ale ok, http://game4glory.net/user/register/site-register#!slide0 Proszę bardzo. Wstawiłem to już na innym forum, ale zostałem zhejtowany komentarzami typu "Czemu mieliby płacić nam za granie w gry, fake" itd. Ludzie są super sceptyczni, zamiast spróbować samemu. Jedyne co możecie stracić to czas, a zyskać źródło ( co prawda małego, ale zawsze) dochodu :)

Nie mam nic przeciwko czemuś takiemu. Wątpię aby to był fake skoro mają tak rozbudowaną homepage. Możesz dać refa, ale czysty link ma być bardziej widoczny.

^ up to nawet gdyby zarabiaj 50 centów dziennie YEY!!! ... porażka.

Jeśli to dla Ciebie porażka to ok, ale za 30-50min gry dziennie.. w coś w co kocham grać.. dostawać kasę (jakąkolwiek) to i tak miło :)

Jak Ty grac nie potrafisz , psi jeszcze sie zakochal no ja pier**le ..

warn_ico.png
Grzeczniej proszę i bez osobistych wycieczek. Z góry dziękuję.

~ AlphaWolf

Są lepsze metody zarabiania na Lolu, ale to trzeba prezentować lepszy poziom. ; )

Oczywiście, że są. Ale chciałem podzielić się z ludźmi tym sposobem, bo nie każdy może zostać profesjonalistą czy prowadzić kanał twitch/youtube

To nie musi być ranked ?

Mecze są przeprowadzane w trybie Draft Turniejowy, jednak wymagany jest 30lv tak jak pisałem wcześniej

Znalazłem pewną ciekawą stronkę na której można zarobić poprzez granie w Lol'a. Game4Glory. Prawie codziennie o 19:30 jest gra w której dobierą tobie przeciwników/sojuszników na podstawie twojej dywizji w Solo Queue. Wymagany jest 30lv i Teamspeak. Zapisujemy się do gry na stronie i 30min przed rozpoczęciem zapraszania dołączamy do teamspeaku, który będzie tam podany. Jeśli wygramy mecz, dostajemy 1$ na konto na stronie. Pieniądzę potem możemy przelać na paypal, niestety zabierane jest 0.5$ przez to iż zmienia się waluta na naszą. Strona sprawdzona, póki co zarobiłem jakieś 5$ = wypłaciłem je ze swojego paypala. Jeśli będziesz korzystał z tej strony, proszę zarejestruj się z mojego reflinku, nie jest to żaden przekręt. Ale będę dostawał 0.1$ za każde 3 gry które rozegrasz, nie kosztuje Cię to nic.. a jeszcze pomogłem Ci troszkę zarobić.

A jeśli nie to tutaj jest zwykła rejestracja :) : http://game4glory.ne...egister#!slide0