Witam, tak jak napisałem.. szukam szybkiego sposobu na zarobek. Po długim poszukiwaniu jakiegoś dobrego mmo, wkońcu wybrałem WOW'a. Legion mi się tak spodobał, że przymierzam się do kupna tej gry. Ale tu pojawia się problem.. abonament Chciałbym się dowiedzieć jak w miesiąc, albo nawet krócej zarobić te 100k, bo teoretycznie mógłbym opłacać abonament, ale po co jak można zarobić na token.
Jak zarobić szybko na abonament w WOWie?
Przepraszam za off ale już taki temat był na forum i to nie jeden...
W dodatku YouTube ma milion filmików co jak farmic, gdzie, jakiego addonu używać itp....
Nie nastawiaj się na zarabianie na abonament zaraz po rozpoczęciu gry w niego (WoWa).
Szczególnie, gdy ceny tokena szybują w górę z racji zmian jakie Blizzard wprowadzi przy kolejnym patchu, tj. tokeny staną się jakąś walutą uniwersalną dla Battle.netu i np. za golda w grze będzie można kupić Overwatcha itd.
Lepiej jest opłacać suba tradycyjnymi metodami oraz grać sobie na lajcie, bez spiny i ciśnienia "obym zdążył". Po kilkunastu tygodniach spokojnej gry gold pewnie zacznie zalegać i wtedy właśnie warto pomyśleć nad tokenami.
Aktualnie token to aż 100k golda, bez posiadania kilku altów z rozwiniętymi odpowiednimi profkami ciężko będzie to uciułać. Wiem, że są jakieś farmy, raz na murlockach, raz na koboldach w hightmountain, ale Blizzard wszystko szybko nerfi bo niekoniecznie mu zależy na tym by ludzie kupowali tokeny
Raczej opcja tokenów jest przeznaczona dla starych weteranów WoWa, którzy mają naprawdę solidne zaplecze altów i wiedzę.
Aktualnie token to aż 100k golda, bez posiadania kilku altów z rozwiniętymi odpowiednimi profkami ciężko będzie to uciułać. Wiem, że są jakieś farmy, raz na murlockach, raz na koboldach w hightmountain, ale Blizzard wszystko szybko nerfi bo niekoniecznie mu zależy na tym by ludzie kupowali tokeny Raczej opcja tokenów jest przeznaczona dla starych weteranów WoWa, którzy mają naprawdę solidne zaplecze altów i wiedzę.
Słucham? Jak Blizzardowi może nie zależeć. Naturalnie im zależy ponieważ token najpierw musi zostać przez kogoś kupiony i jest droższy niż normalny abonament. Blizzard na tokenie jedynie zyskuje
Aktualnie token to aż 100k golda, bez posiadania kilku altów z rozwiniętymi odpowiednimi profkami ciężko będzie to uciułać. Wiem, że są jakieś farmy, raz na murlockach, raz na koboldach w hightmountain, ale Blizzard wszystko szybko nerfi bo niekoniecznie mu zależy na tym by ludzie kupowali tokeny Raczej opcja tokenów jest przeznaczona dla starych weteranów WoWa, którzy mają naprawdę solidne zaplecze altów i wiedzę.
hahaahha no nie padnę zaraz to co pisze to są raczej exploit(dlatego blizzard sie nimi zajmuje) niż normalne farm spoty(blizzard nie ruszył żadnych tych które pamiętam). Ogólnie altow to możesz mieć nawet pełno ale nie są one aż tak potrzebne wystarczy poszuka u wujka google i znajdziesz metode zarabiania kasy poprzez class halls, ogólnie prawie nikt ci nie napisze co tak naprawdę robi by zarabiać by nie stracić slota ogólnie ja ci mogę podać tylko ogólniki które ci mogą pomóc
- AH sprawdzanie/kupno/sprzedaż itemkow
- Farma petow
- Profki gathering farma matsow
- Farma world questow
- Farma daily questow
- Farma fashion itemkow
- farma old raidow
- boostowanie w grze (to do ciebie jeszcze nie bo jeszcze za nowym graczem jesteś i nie wiesz co i jak robić by komuś szybko wylvl postać)
ogólnie w WoWie jest tak dużo motywów by zarabia kasę jak w żadnej grze, ja jak grałem na golda bylem wstanie zgarnąć dziennie od 100-200k ^^ ale to była farma i stwierdziłem ze bezsensu lepiej sobie normalnie grac i bawić się grą
Powiem tak, mój brat po wbiciu 110 poziomu potrzebował około 7 - 8 dni żeby nazbierać golda na token. I nie, nie grał po 10-12h, grał po około 2/3h, czasem może chwile dłużej. Zbieraj kwiatki i baw się alchemią tyle mogę powiedzieć
Witam, tak jak napisałem.. szukam szybkiego sposobu na zarobek. Po długim poszukiwaniu jakiegoś dobrego mmo, wkońcu wybrałem WOW'a. Legion mi się tak spodobał, że przymierzam się do kupna tej gry. Ale tu pojawia się problem.. abonament Chciałbym się dowiedzieć jak w miesiąc, albo nawet krócej zarobić te 100k, bo teoretycznie mógłbym opłacać abonament, ale po co jak można zarobić na token.