Jak zdjac z siebie skin,pomocy?

Witam,otoz na jakims 35lvlu bodajze dostalem jakis ''skin'' wygladam jak straznik,teraz po wbicie 80 strasznie sie mi on przejadl,lecz nigdzie nie moge znalezc jak to z siebie zdjac,prosze o odpowiedz co musze zrobic:)

Od razu mam pytanie,czy jesli na 80 lvlu w ogole nie tknalem craftingu to czy moge grac ta postacia i jakos to nadrobic czy musze zaczac grac od nowa? z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam:)

Kliknij "H" a następnie "Wardrobe". Tam możesz zmieniać wygląd swojej postaci.

Kliknij " Outfist " czy jakoś tak, w zakładce pod H, tam masz wszystkie skiny i u góry możesz zaznaczyć lub odznaczyć skina.

Kliknij " Outfist " czy jakoś tak, w zakładce pod H, tam masz wszystkie skiny i u góry możesz zaznaczyć lub odznaczyć skina.

ok dzieki wielkie,a powiedzcie mi jak z tym craftem,czy jesli go do tej pory nie tykalem a mam 80lvl to czy jest sens grac ta postacia czy lepiej zrobic nowa?

Craft możesz zrobić zawsze, wymaga sporo materiałów podstawowych i trochę golda, ale dzięki temu możesz wykrafcic broń i armor Ascended, czyli ten najlepszy, w miarę szybko do zdobycia. Na necie są poradniki jak w miarę szybko i tanio wbić craft na 500.

Tak.

Możesz mieć 2 aktywne crafty. Jeśli chcesz wbić inny, pogadaj z npcem od tego craftu. Możesz dowolnie zmieniać profesje craftingu.

okej,czyli to ze mam juz ten 80 a dopiero teraz bede zaczynal z craftem niczemu nie przeszkadza?:)

Nie.

Kiedyś mógłbyś użyć craftu do wbicia 80 poziomu, ale po nerfie wbicie 400 ptk. we wszystkich profesjach da ci ~60 poziomów. Craft jest też zbyt drogi, żeby używać go do wbijania poziomów.

Więc nie, nie przeszkadza.

Nie, to nawet lepiej, bo masz większość map odkrytych i dostęp do zbierania materiałów, pewnie też trochę golda już uzbierałeś, to się przyda i łatwiej zbierać materiały rzadkie z przerobionych broni i zbroi.

Dzieki wielkie wszystkim,temat mozna zamknac:)

Witam,otoz na jakims 35lvlu bodajze dostalem jakis ''skin'' wygladam jak straznik,teraz po wbicie 80 strasznie sie mi on przejadl,lecz nigdzie nie moge znalezc jak to z siebie zdjac,prosze o odpowiedz co musze zrobic:)

Od razu mam pytanie,czy jesli na 80 lvlu w ogole nie tknalem craftingu to czy moge grac ta postacia i jakos to nadrobic czy musze zaczac grac od nowa? z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam:)