Jak zdobyć nowego bohatera w Marvel heros odrazu

Jak temacie da się dość szybko otuż jak zaczniecie gre i wybierzecie bohatera poloecam black widow dlaczego bo tylo ona dostanie 100 valuty za przejscie gry, i drugie 100 za samouczek

oraz że teraz jest aniversary gry to każdy dostaje 50 start, wystarczy że dozbieracie 25 i macie 175 na losowego bohatera.

Losowy też może być ten co posiadasz i wtedy dostajesz ultimata :I

O ile się nie myle to każda postać dostaje 200 tych kryształów za samouczek i kampanie. (Przynajmniej ja dostałem grając human torchem)

O ile się nie myle to każda postać dostaje 200 tych kryształów za samouczek i kampanie. (Przynajmniej ja dostałem grając human torchem)

Ale to chyba jednorazowo na account.

Jeśli nie to sorki za pomyłkę bo ja ze starej ligii MH jestem

Tak btw. ma może ktoś klucz na randomowego herosa wolny? Zaczynam i taki prezent to bardzo duże ułatwienie i przyjąłbym . Spróbuję się odwdzięczyć jak będzie taka szansa

tak jednorazowo na accnut jset ale jest też że nie ma dupe na bohatera jest tak w mechanice że duble pojawia się po którymś razie. Od ulta masz inna paczke która 200 kosztuje.

Co ty radek godosz wgl, jaka mechanika? Tam wszystko jest losowo a na dodatek każda postać dostaje 200 ES. 100 za samouczek i 100 za Dooma.

bekaz to ja powiem a 50 za anivesry chyba nie gadałeś z tym gościem przed tp w wieży tam dostajiesz te prezenty od niego i jednym jest 50. ale pewnie nie gadałeś bo nie masz postaci na 30

Jak temacie da się dość szybko otuż jak zaczniecie gre i wybierzecie bohatera poloecam black widow dlaczego bo tylo ona dostanie 100 valuty za przejscie gry, i drugie 100 za samouczek

oraz że teraz jest aniversary gry to każdy dostaje 50 start, wystarczy że dozbieracie 25 i macie 175 na losowego bohatera.