Jak zdobyć rex'y?

Jestem nowy w rifcie i słyszałem coś o rex'ach i mam pytanko jak je zdobyć nie płacąc?:D

Kupić na auctio house, albo po prostu pytać na global czacie.

nie placac.... w rifcie nie placac to mozna zostac PKowanym huehuehue

nauczcie sie ze wszystko kosztuje cena rexa to 1k platyny (orientalnie) wiec zapraszam do farmienia dungów...

tak jak wyzej AH albo global i nie masz co sie glowić nikt nie da ci rexa za darmo

nie placac.... w rifcie nie placac to mozna zostac PKowanym huehuehuenauczcie sie ze wszystko kosztuje cena rexa to 1k platyny (orientalnie) wiec zapraszam do farmienia dungów...tak jak wyzej AH albo global i nie masz co sie glowić nikt nie da ci rexa za darmo

Nie płacąc to zapewne chodziło mu o realne pieniądze, mądraliński, wszystkie rozumy niby pozjadał, a trudno się domyślić.

Jeszcze dodam, że o ile dobrze pamiętam to żeby mieć patrona na 30 dni potrzeba dwóch rexów.

Nie płacąc to zapewne chodziło mu o realne pieniądze, mądraliński, wszystkie rozumy niby pozjadał, a trudno się domyślić.Jeszcze dodam, że o ile dobrze pamiętam to żeby mieć patrona na 30 dni potrzeba dwóch rexów.

dzienki czyli 1gold to 100 platynek to potrzebuje tylko 10golda na 1 rex'a tak:D

nie jedna platyna to 100 golda :) nie ma tak łatwo, słyszałem że czasem za 700 platynek idzie rexa kupić ale to nie potwierdzone info, powodzenia w farmie :)

1 rex aktualnie stoi na rynku w cenie 1,3-1,4 k platyn :)

Jestem nowy w rifcie i słyszałem coś o rex'ach i mam pytanko jak je zdobyć nie płacąc?:D