Zaczynam od nowa grę w Aiona NA na serwerze Tiamat. Ping jest strasznie dręcząca sprawą, sięga do nawet do ok. 450ms. Pobrałem program WTFast. Wyszukuje mi tylko Aiona Online EU..oO gdy wybiore tam serwer powiedzmy germany jakiś tam, naciskam "play" wszsytko sie ładuję, ale wyskakuje komunikat, ze nie można odnaleźć docelowego folderu[...]. I teraz szukam kogoś kto gra na NA i poradził sobie z pingiem
Jak zmniejszyć lagi na NA?
Nie mam pojęcia co robisz źle, ale ja również używam WTFast i wyszukuje mi Aion NA i wszystko śmiga jak należy. Ew. słyszałem jeszcze o programie battleping czy jakoś tak, możesz sprawdzić.
A tak żeby nie robić nowego tematu co myślicie o chanterze? Lubie pvp, chciałbym bardzo szybko wbić maks i lece n pvp. Ale cler mi nie odpowida nie wiem czemu Chodzi mi o to, czy daje rade w pvp?
Zaczynam od nowa grę w Aiona NA na serwerze Tiamat. Ping jest strasznie dręcząca sprawą, sięga do nawet do ok. 450ms. Pobrałem program WTFast. Wyszukuje mi tylko Aiona Online EU..oO gdy wybiore tam serwer powiedzmy germany jakiś tam, naciskam "play" wszsytko sie ładuję, ale wyskakuje komunikat, ze nie można odnaleźć docelowego folderu[...]. I teraz szukam kogoś kto gra na NA i poradził sobie z pingiem