Witam. Mam pytanie jak najbardziej jak się da zmniejszyć wymagania Vindictusa? Bo np. ja mam procek 2.9 Ghz i spełniam minimalne a się tnie strasznie. Jak jestem w mieście to tylko na channel 150+ bo jak np. jestem na 2 channel to nawet ruszyć się nie mogę. W instancjach jest dobrze ale jak się pojawi potwór to zaraz lagi.
Jak zmniejszyć wymagania?
A karta graficzna? Ram? Co ci po Procesorze jakby reszta była do bani - zmniejsz sobie wymagania w ustawieniach gry.
1Gb ramu AMD Radeon HD 6670 1Gb. Podałem procek bo moim zdaniem on jest główną przyczyną tych lagów.
Ramu za mało masz przy 1 gb często przycina
Na starym kompie nie było tak źle tylko trochę się ładowało z zintegrowaną kartą tak więc nie wiem, stałe 30fps było więc może zmniejsz cienie na najniższe i inne duperele w ustawieniach podczas gry.
Wszystko na low i nadal lagi.
Lagi czy wysoki ping? Pewnie lagi, ale nie uwierzysz, ile ludzi nadal nie tego nie rozróżnia.
@UP
Lagi, a przycinanie się gry to też 2 różne rzeczy...
Lagi możesz mieć od dużego pingu... Sprawdź połączenie, zresetuj może. Spróbuj reinstalować grę. Na jakiej rozdzielczości grasz?
No właśnie nie jestem pewien czy to lagi czy może ścina od mojego słabego sprzętu. Bo np. jak w mieście ktoś się pojawi to zaraz mam lagi więc to chyba przez łącze.
NIe, to wina kompa. 1GB ram to za mało na Vindictus'a. Komp nie daje rady !
Teraz spojrzałem na wymagania i w minimalnych mają 512mb, więc nie wiem co może to powodować o.o! Jakie masz łącze?
Sciagnij frapsa i powiedz ile masz fps w miescie
Spróbuj grę odpalać przez program Gamebooster wyłącza on niepotrzebne procesy na kompie... Jak grałam jeszcze na lapku to mi bardzo pomagał, ale niektórzy nie widzą różnicy.
Spróbować Ci nie zaszkodzi a może cosik pomoże a jeśli chodzi o te techniczne sprawy to nic niestety nie pomogę bo ciemna jestem jak murzyn w tym
Witam. Mam pytanie jak najbardziej jak się da zmniejszyć wymagania Vindictusa? Bo np. ja mam procek 2.9 Ghz i spełniam minimalne a się tnie strasznie. Jak jestem w mieście to tylko na channel 150+ bo jak np. jestem na 2 channel to nawet ruszyć się nie mogę. W instancjach jest dobrze ale jak się pojawi potwór to zaraz lagi.