Poprostu zagrajcie w In Verbis Virtus Zapraszam do komentowania
Jak zostać magiem!
no no pochwale bo filmik spoko ;p
dzięki próbuję się poprawiać z każdym filmikiem
Epicka walka z wypowiadaniem zaklęć. : ) Leci subik, bo przyjemnie się ogląda Twoje zmagania.
Ciekawa gra. Ile kosztuje lub skąd pobrać?
gra jest w wersji demo spróbuję się czegoś dowiedzieć i w następnym filmiku najprawdopodobniej poinformuje
Przyjemnie się ogląda
sub kolego dla cb!
No już abstrahując od treści filmiku, na pewno bardzo mi się podoba, że podejmujesz się nagrywania mniej znanych gier. Za to plus dla ciebie.
"Let there be light" - Like it
ziomek te LET THE BE LIGHT kompletnie zle wypowiadasz ^^
fajny filmik i ogolnie gierka sie spoko zapowiada tylko przy tym follow my will zle wymawiasz przy follow nie przez "o" tylko przez "ɒ" czyli mozna powiedzie ze slyszysz miekkie "a" tam nie "o" sprawdz sobie w ksiazce z gry
Najpierw myślałem, że Psiryj nauczył się magii i chce coś zaprezentować, a tu szok, bo gra.
Co do samej gry skąd ją wytrzasnąłeś?
tutaj masz download
http://www.indomitusgames.com/index.php/en/download-en
gierka fajna szkoda ze to demko takie krotkie ;/ fajne jest przemieszczanie rzeczy tam na follow my will masz uzyc czaru na tej kladce gdzie dalo ci ten czar i zrobi sie fajna animacja i masz most ;P dalej nie bede mowil bo latwiejsze
heh kolega mi z tym pomógł ale ogólnie dzięki wszystkim jak macie jakieś takie niezbyt znane a fajne gierki to podrzuccie a będę wdzięczny
Odświeżam, ponieważ mam problem. Przy instalacji pod sam koniec wywala mi błąd: "Program UnSetum.exe przestał działać.", ale instalka kończy się normalnie. Przy próbie odpalenia gry wywala identyczny błąd, przy czm po paru sekundach kolejny" Program BUILT WITH UDK przestał działać." Wie ktoś, o co chodzi?
wiesz co mam ten sam problem lecz z inną grą na tym samym silniku a właściwie z Forget From Not Annie ale nie jestem pewien czy dobrze tutuł napisałem
Niezłe! Po pomyślnym ściągnięciu ze stronki antywirus usuwa plik, że niby nie godny zaufania czy coś.
edit. już nie ważne
edit2. pozdro gadam " łat de fak " i wlącza się światło
Przepraszam, że odkopuję ale wie ktoś czemu gra nie wykrywa mi mikrofonu?
Steam,ts3,skype, wszystko wykrywa ale IVV nie chce mi wykryć Audio input not found i nie ma jak grać bo niby mikro nie zostało znalezione?
gra jest fajna ale to demo można przejść w 12min na spokojnie