Nie wiedziałem gdzie to napisać, więc piszę w HydeParku ;d.
Tak jak w temacie. Jak zostać Stałym Bywalcem (CZy jakoś tak)??
Kiedy dostanę odpowiedź proszę usunąć temat.
Musisz zasłużyć. Napisz jakąś dobrą recenzję, dodaj kilka gier itp. Często zaglądaj na forum i udzielaj się z głową. Zabłyśnij.
Musisz mieć co najmniej 60 postów, ale nie nabijaj od tej pory.Siedź na forum często. Dbaj o ortografię i interpunkcję. Zrób jakiś poradnik, czy recenzje, ale porządną! Nie naciskaj, nie pytaj.Ja tylko mówiłem "kiedy ja tego bywalca będę miał", czy jakoś tak. Pomagaj szukającym mmo.
Czytajac posty mam wrazenie, ze range usera mozna sobie o kant d*py rozbic. Jaka jest roznica miedzy spamem, a reckami, czy poradnikami? Przeciez wszystko i tak idzie w ilosc postow, a nie jakosc. Dolek nie sugeruj sie rangami Jak to czasem mowia: krowa, ktora duzo ryczy...
Dam kiedy będzie właściwy moment. Amen.
Musisz miec wysoki lvl w WoW i zdobyc miecz ognia +5 do dmg vs demony zla.
Zeby byc SB nie musisz pisac recenzji, ani poradnikow, ani innych tekstow. Wystarczy siedziec na forum jakis czas i pisac posty. To wszystko. Zreszta, to tylko ranga. Jedyny plus jes taki, ze masz dostep do ukrytego dzialu, gdzie fajnie sie spami:).
Trzeba przylizać dupe mi albo Rimejkowi. Jemu jest łatwiej, ja jestem wredny i zimny więc generalnie się to nie opłaca. Jak nauczę się rozpoznawać Twoją osobę po awatarze to będzie pierwszy krok ku zostaniu Stałym Bywalcem. I tyle.
Daj se jakis oczojebny avatar i po problemie.
Lepiej nie, bo straci szanse u Hani.
A więc proszę zamknąć temat
Ps.
Ja staram się dbać o ortografię i interpunkcję, więc z tym nie powinno być problemu.
A ja się jeszcze wtrące
@Rimejk
Ale, się chłopak dowiedział, świetna wiadomość, wszystko wiadomo.
@Mr.Hania
Nigdy d*py Ci nie lizałem A tym bardziej Rimejkowi
@Grafi0
Albo może, że dziw... co dużo..... oops. W temacie są admini to może nie. Opowiem to innym razem.
To ja tez sie jeszcze wtrace
Teoretycznie trzeba pisac na forum w temacie W praktyce wyglada to tak, ze powstaje taki wlasnie sobie temat, kilka osob daje odpowiedz. A dalej powstaje tzw. zwykle pierdu pierdu. Czcza gadanina i zwykle nabijanie postow. I tak panie Dolek wlasnie powstaje staly bywalec
Dlatego tez zawsze patrz z przymruzeniem oka na te awanse. No, ale swoja droga zawsze to podbudowuje ego kazdego usera nie?
Jak zostalem stalym bywalcem, to moj swiat sie zmienil na lepsze.
Ja, jak nim zostane z radosci zakupie karton balsamu pomorskiego:) Moje ego bedzie podbudowane i rozdymane do granic. Chyba, ze wczesniej przyjdzie ban. No, ale jestesmy w hyde parku... Podobno tu wiele mozna BTW ktos gdzies pisal, ze mozna dostac za ladnego gifa w avatarze, no wiec wsadzilem adekwatnego do tego tematu i cos go nie widac. Czyli zostaje nabijac te 60 postow?
haha, a mnie mozna rozpoznac po postach i nicku. SB=/=Shoutbox
Jak zostalem stalym bywalcem, to moj swiat sie zmienil na lepsze.
moj swiat zmienil sie na lepsze jak zdobylem 200 znajomych na nk.
Odpowiedź udzielona- myślę, że można zamknąć.