Jak zrobić ławke do ciężarów

posiadam ot taki sprzęt

i chwiałby zrobić sobie ławkę żeby efektywnie ćwiczyć , do czego potrzebuję właśnie ławki

8990-opis.jpg

oczywiście nie chodzi o taki sprzęt tylko o najprostszą ławkę do ćwiczeń

jak by ktoś wiedział jak zrobić albo ma źródła to prosił bym o odpisanie

stary ja z braku laku jak mieszkalem na "wiosce" zrobilem lawke z 4-5 pustakow i deski z przylozona gąbka owiniętą materiałem ;p (ilosc pustakow regulowana ;p wiecie gora i diol klatki tez wazna sprawa;pp)

sparta byla nie wzne jakimi srodkami raz mialem profesionalny sprzet innym razem samoróbkę

zrób cos takiego co nie bedzie wbijalo ci sie w lopatki i bedziesz mogl regulować kat nachylenia a stojaki olej ;p nie sa potrzebne to tylko "uwygodnienie"

EDIT jak masz spawarke i materiał to mozesz zrobic wypasną laweczke :D albo kup jakis gniot za 100+ na allegro

wyczerpałem limit kasy na ten rok ;/

teraz same rachunki opłaty za czesne , wegiel itp ^^

i niecce się zabić przy okazji , raz mi to walnęło ( sztanga spadła) na łapę to aż do kości wyrwa była a bolało jak sam s******

nie no lawka z deski sbita jest bardzo wytrzymala wiem bo sam cwiczylem na takiej nie beirzesz listewki 2 m tylko 3 zbite deski np 120 co na same plecy i tyle

posiadam ot taki sprzęt

i chwiałby zrobić sobie ławkę żeby efektywnie ćwiczyć , do czego potrzebuję właśnie ławki

8990-opis.jpg

oczywiście nie chodzi o taki sprzęt tylko o najprostszą ławkę do ćwiczeń

jak by ktoś wiedział jak zrobić albo ma źródła to prosił bym o odpisanie