Diablo II, Mario i jakieś 2 latające samoloty, które musiały się zniszczyć w 2D. Nazwy nie pamiętam. A i jeszcze little fighter 2
Jaka byla wasza 1 gra komputerowa
ALIEN SHOTER ^^
hmmmm,1 gra w jaką grałem to były bodajże Krasnale 2,ale 1 prawdziwa gra na moim komputerze to Warcraft 3+dodatek i Diablo II+LoD.
Komputerowa w sensie PC... ciężko powiedzieć. Kojarzę Jazz Jackrabbit 2, FIFA RTWC '98, Diablo (I)... nie pamiętam dobrze, równie dobrze mógł być to jakiś inny tytuł. A jeśli komputerowe w sensie na jakimkolwiek komputerze, to KOMPLETNIE nie mam pojęcia, ale z sentymentu: Great Giana Sisters na C64
OOO Pamiętna FIFA 98... oj grało się z dziadkiem na myszce xd
Moja pierwsza gra komputerowa?Pamiętam dwie ,które zapadły mi bardziej w pamięć.To było Saboteur na Commodore 64 i Karate International też na C64.W Saboteur było kilka misji,biegało się takim ninja w 2d walczyło z jakimiś komandosami i dobermany z shurikenów uśmiercało ,na końcu każdej misji się odlatywało śmigłowcem z dachu.A International Karate wiadomo czarno biała gra w 2d i walka na tle różnych znanych miast świata,fajne piksele ,dużo frajdy
The house of the dead , pamiętam jak kuzyn przyniósł i przechodzenie 231290318razy
w 1998 roku dostałem swojego pierwszego kompa i zestaw 3 gier. 3 czaszki tolteków, Zagadki Lwa Leona i jakaś gra przygodowa o kosmicie który awaryjnie wylądował na Ziemii
Heroes 1 / Tooncar / Ignition / RollerCoaster 1 - to były jedne z pierwszych gier. Pamiętem jeszcze jak chodziłem do kolegi żeby pograć sobie w Heroesa na "dwóch" - to były czasy ;]
Szczerze to Pasjans i saper
@Up RollerCoaster 1 był super ale na XP potem już nie działał (tylko na 98) i nie mogłem w niego więcej grać
Czołgi i lemingi, do tego pac-man i super mario.
Commandos
GORILLAZ i jakieś F1 na Spectrum 3000 odpalane jeszcze z dyskietki chyba 5-cio calowej
btw patrzeć na wiek użytkowników, to żeby oni mogli grać w te stare gierki to musieli by zacząć w wieku 1 roku, pytanie było jaka była wasza 1 gra komputerowa, a nie jaka była najstarsza (to w szczególności do naszego 15sto letniego mariosko XD)
Pierwsza? Standardowo Mario Bros, a jeżeli chodzi o pierwszą grę w 3D to hmmm była to gra Sacrafice (wersja demo/ dobre napisałem? )
PC-Lego Racer,Wolfenstein
Pegasus-Czołgi i kaczki
PS1-Tekken 2
Moja to chyba Kapitan Pazur
Na pc Rayman 1. Na pegasusie to juz nie pamietam, ale Mario, Contra, Battle City
sorki za oftop ale gdzie ty widzisz drogi Ukryty uzytkowniku zebym ja mial 15 lat ? zanim ocenisz kogos to moze sie upewnij, gralem na pegasusie a potem mialem amige 550, byla jeszcze contra i bodajze ice climber czy jakos tak.
Pozdrawiam hejterow.
Moja to chyba Kapitan Pazur
Ten kot w czapie a'la kapitana statku? Jak tak to też było całkiem spoko swego czasu.
Przypomniało mi się, że kiedyś jeszcze dawno ojciec przywiózł jakiegoś starego kompa z win 95 i klatkującymi skokami narciarskimi. Zarzynaliśmy w to do późnej nocy^^,
Nazwy nie pamiętam.