Jaką frakcją będziecie grali na polskim serwerze?

Niedługo wychodzi Allods PL i tak się zastanawiam ile osób będzie grało po poszczególnych stronach konfliktu i czy będą one w miarę zbalansowane, bo z moich obserwacji wynika, że większość wybiera się do ligi (w tym i ja).

A wy gdzie się wybieracie?

Ja razem w moim klanem idziemy do liga, bo stoimy po stronie swiatla.

Imperium oczywiście. Świetny klimat plus jedna z najfajniejszych ras jakie kiedykolwiek widziałem w MMO (tak, mam na myśli Arisen).

Dzz, a co z White Rose? Jak w WoWie Horda, tak tu Imperium.

Lecę do Imperium. W Allods EU grałem Paladynem z Ligi, więc teraz czas na tę drugą stronę.

Jednak zmiana zdania, zrozumialem, ze w mej duszy i na samym dnie serca zalagla sie ciemnosc, dlatego wraz z klanem bedziemy po stronie imperium.

Ja jeszcze nie zdecydowałem. Raczej wybiorę Imperium, bo już baaardzo długo grałem po stronie Imperium na EU serwie. Jest coś co przyciąga do Empire. :D A po stronie Ligi, to na początku są takie "dziwne" mapy i jakoś mi nie podchodzą. :P

Frakcja: Imperium

Klasa: Savant lub Defiler

Raczej imperium, liga przypomina mi Elyosów pe***ów :D

Dzz ogar ;p jesteś pewny? Wybór bedzie ostateczny wiec dobrze przemyśl tą decyzję :) Ja sam nie wiem ale sądzę że zaglądnę do Imperium :)

Dzz jest gildyjnym alchemikiem, nawąchał sie znowu jakiś oparów. ;]

Ja idę na Imperium z jednego powodu: na Ligę idą takie dzieci (sprawdziłem na FB) że jak przypominam sobie ich mordy to ... tak będę się na nich wyżywać.

ja też imperium, trochę za dużo już tego "dobra", czas przejść na ciemną stronę mocy

A ja idę tam, gdzie więcej ludzi, bo PvP nie lubię, a tak to ktoś pomoże, czyli wychodzi Imperium na razie.

Horda w WoW Imperium w Allods . Wystarczy wyczekać wersji PL ;)

Oczywiście że imperium;D klimacior<3

Imperium, tylko ze względu na klasę "Powstańców"

Natomiast u mnie to jest uzależnione od klasy, którą wybiorę. Albo wrócę do starego, dobrego Tropiciela (Liga), albo jeśli uda się mój eksperyment z bronią dystansową dla wojownika, to wybiorę Żołnierza (Imperium)

Ja także decyduje się na Impów, gdyż moi koledzy tam będą grali, a także dlatego, bo jak grałem na EU, to grałem ligą. Teraz czas spróbować sił w drugiej frakcji :)

A my wraz z gildią idziemy ciosać w Imperium :D