Jaka gra.?

Witam.

Na początku lipca mam zamiar zmienić komputer, więc zastanawiam się jaką gre kupić na dłużej, więc co polecacie najlepiej ?, sypcie propozycjami .

World of Warcraft,Guild Wars 2, Final Fantasy XIV

Chodzi ci o MMO czy jakiegoś singla ? Sprecyzuj bardziej jakiej gry szukasz .

Co kolwiek może być mmo tylko jak by można bez abonamentu jakieś, coś ala b2p

Z gier FPS mogę polecić od siebie CS:GO. Z mmorpg Tylko WoW.

Tibia za to na krócej się nie opłaca brać ;D

Temat powinien poleciec do kosza. Szukasz MMO w zlym dziale, a jesli singlowki, to nawet nie sprecyzowales swoich wymagan.

Zagraj w nowa cywilizacje z dodatkami.

Jest tyle gier, że mógłbyś podać jakies szczegóły, bo jak nie to przyjdzie mi wymienić ze 100 gier.

Jak lubisz strategie to Wargame: Red Dragon (na multiplayer oczywiście, bo kampania ssie), StarCraft 2, Warhammer: Dawn of War 2 i dwa samodzielne dodatki (na multi pewno nikt już nie gra, ale kampania i tak jest spoko)

RPG/Akcja to seria Mass Effect czyli 1,2,3

RPG to Wiedźmin 1, 2 a w lutym 2015 trójka. Ze starszych polecam serię Gorhic, czyli 1,2+Noc Kruka,3 i na siłę 4, bo to już nie to samo.

Z symulatorów samolotów, jeśli masz joystick i lubisz takie gry, to seria DCS:(i tu nazwa samolotu/śmigłowca) np. DCS: A10-Warhog, DCS: Black Shark 2 i parę innych.

MMO to polecę klasyką, Lineage II, Aion, WoW na dobrym priwie, ewentualnie TERA, Hearhstone, SMITE (dobre MOBA)

Z kosmicznych symulatów/ekonomicznych polecam X3:Terran Conflict. A ze srategii Sins of The Solar Empire: Rebelion.

Jest tego, że ciężko wymienić wszystko.

PS. Temat w złym dziale, więc pewno na darmo się wysilam, bo wyląduje w koszu...

Ale ja dokładnie nie szukam mmo, dlatego dałem to do tego działu, dzięki za propozycje .

Borderlands 2 też jest fajne.Długo można się bawić przy nim

Witam.

Na początku lipca mam zamiar zmienić komputer, więc zastanawiam się jaką gre kupić na dłużej, więc co polecacie najlepiej ?, sypcie propozycjami .