Jaka grafika? Już ostatecznie

Ulion:Trochę to dziwne bo widziałem na youtube że c2d e 6600 + hd 4850 i battlefield latał na średnio-wysokich bodajże , że o bad company 2 nie wspomne : >

Też widziałem tego typu filmy na tej karcie i nie rozumiem jakim cudem to ma prawo na tych filmach działać, tak czy siak nie ma jakoś dużej różnicy w tej grafice.

Przepraszam , że odkopuję , ale mam takie jeszcze jedno pytanko.

Przyszedł procesor , komputer i gry chodzą o niebo lepiej niż dotychczas (dla porównania: Dirt 2 ze starym prockiem: 280x1024 detale niskie ~30FPS . Teraz : Detale Ultra 1280x1024 - 40 FPS :D) ale to nie o to chodzi.

Otóż teraz jaką kartę wziąć do tego proca? Bo mój HD3850 raczej jest trochę za słaby :)

Czy wziąć tego Radka HD4850 czy może troche mocniejszego HD4870?

Co do HD 4870 - czy mój zasilacz FORTON 400W uciągnie taki sprzęt?

Witam. Zamierzam kupić procka , który będzie maxem w mojej płycie głównej. Będzie to C2D E 6600 . Teraz moje pytanie. Jaką kartę graficzną wziąć pod ten procesor? Myślałem nad HD 4850 , tylko nie wiem , czy wejdzie na moją płytę główną no i czy zasilacz da sobie rade z tymi dwiema owymi częściami. Mój aktualny sprzęt to:

Procesor: Intel Pentium D CPU 2.80GHZ (Mam zamiar wymienić właśnie na C2D E 6600)

Grafika: Sapphire HD 3850 (mam zamiar wymienić na HD 4850)

Płyta główna: ASUS P5 VD2-MX

Pamięć RAM: 2GB

Dysk: HITACHI 256GB

Zasilacz: FORTON 400W

Na całą operacje (tj kpno procesora + grafiki mam jakieś 500-600zł , po zakupie porcesora , bo to on jest priorytetem zostanie jakieś 300zł . Jaką kartę do tego zestawu polecacie. Czy zasilacz to utrzyma? No i czy sprzęt dostanie dużego "kopa" po wymianie tych flaków :D ? )