Jaką grę dla multi warto kupić?

Witam, miałem ostatnio spory zastrzyk gotówki i zastanawiam się obecnie nad tym jaką grę do multi opłacałoby się kupić - co prawda sporą kolekcję posiadam ale większość tytułów już mi się ograła i został mi tak na prawdę tylko CS. Obecnie intensywnie zastanawiam się nad zakupem PES 2016 jak myślicie warto? (na pewno nie kupię fify bo miałem przyjemność grać i w jedno i w drugie i fifa 16 dla mnie to syf). Co do gier które posiadam żeby się nie dublowały zaraz wypisze co pamiętam tak na szybko:
-Payday
-Red Orchestra 1 / 2
- Wszystkie CS'y

- Day of Defeat Classic/Source

- Wszystkie Battlefieldy

- Wszystkie boarderlandsy

- Fifa 14/15

- Team Fortress 2

-Arma 2/3

-Terraria

-Rocket League

-Chivarly

-jakieś gówniane CoDy

- Company of Heroes

-Starcraft 2

- Warcraft 3

-Don't Starve

-ETS 2

-Ruse

-Grid

-Insurgency

itd. itp.

P.S. Jeśli ktoś chce polecić mmo to tylko b2p, p2p, albo f2p + sub gdzie gra bez suba jest bez sensu (LIKE A SWTOR).

Pozdrawiam

Może Rainbow Six:Siege?Ostatnio sam zainteresowałem się tą grą,obecnie trwają zamknięte beta testy.W końcu jakiś taktyczny shooter z trybem multi,to może być dobre.Premiera dopiero w grudniu z tego co się orientuję.http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=91756

Pograj w Total War:Arena świetna gra multi 10vs10 i f2p

Każdy Total War ma multiplayer. Niedługo wychodzi Total War: Warhammer, na pewno będzie dobry. A także XCOM2, który na pewno nie będzie gorszy od jedynki, więc warto się tym moim zdaniem zainteresować i ewentualnie odłożyć pieniążki do premiery.

Jeśli grałeś w RUSE, to polecam najnowszą częśći, czyli Wargame: Red Dragon. Jest jeszcze Act of Agresion od tej firmy. Przypomina Red Alerta.

Diablo 3, GTA5, jeśli lubisz tego typu gry.

Z MMO polecam Final Fantasy 14:A Realm Reborn. Gra jest p2p. Zdecydowanie najlepszy MMORPG na rynku.

Jak masz ekipę to polecam Left 4 Dead 2 albo GTA V. Z ekipą gra przednia :). A tak to chyba warto czekać na Rainbow Six Siege.

Dead Island. Solo to gra jest słaba, ale w 2/3/4 i rzucenie sobie beczek pod nogi.... bezcenne. Świetna gra dla ekipy.

Dark Souls 2, jeżeli lubicie RPGi, do max 5 osób można grać na wersji Scholar of the first Sin, tak mi się wydaje. Juz sam ponad 100h przegrałem i nie mogę się oderwać.

Wysłane z mojego HTC One M8 przy użyciu Tapatalka

Przecena na speed runners jest, jutro sobie może kupie bo grałem u kolegi świetna gra.

Posiadam osobiście Castle Crashers, kupiłem na przecenie, myślałem, że pogram parę godzin, ale na paru się nie skończyło. Najlepsze granie ze znajomymi + fajny klimat.

Zdecydowanie World of Warcraft.

Najlepsza zabawa na multi jeśli chodzi o 2 osoby to battleblock theather, 4 castle crashers. Obie gry na przecenach są tanie jak barszcz.

Może Dawn of war 1 i 2?

Witam, miałem ostatnio spory zastrzyk gotówki i zastanawiam się obecnie nad tym jaką grę do multi opłacałoby się kupić - co prawda sporą kolekcję posiadam ale większość tytułów już mi się ograła i został mi tak na prawdę tylko CS. Obecnie intensywnie zastanawiam się nad zakupem PES 2016 jak myślicie warto? (na pewno nie kupię fify bo miałem przyjemność grać i w jedno i w drugie i fifa 16 dla mnie to syf). Co do gier które posiadam żeby się nie dublowały zaraz wypisze co pamiętam tak na szybko:
-Payday
-Red Orchestra 1 / 2
- Wszystkie CS'y

- Day of Defeat Classic/Source

- Wszystkie Battlefieldy

- Wszystkie boarderlandsy

- Fifa 14/15

- Team Fortress 2

-Arma 2/3

-Terraria

-Rocket League

-Chivarly

-jakieś gówniane CoDy

- Company of Heroes

-Starcraft 2

- Warcraft 3

-Don't Starve

-ETS 2

-Ruse

-Grid

-Insurgency

itd. itp.

P.S. Jeśli ktoś chce polecić mmo to tylko b2p, p2p, albo f2p + sub gdzie gra bez suba jest bez sensu (LIKE A SWTOR).

Pozdrawiam