Jaką grę kupić?

Witam wszystkich mam do wydania 60-70 zł na grę.

Więc lubię gry rpg,sandboxowe,strzelanki(miałem bf2 ale nie spodobał mi się,a są jakieś strzelanki które mają coś w sobie z rpg?).

Jeśli możecie poradźcie mi.Ponieważ nie jestem na bieżąco w rynku gier wiec proszę o pomoc.

Właśnie jeszcze gry typu Prototype.

Za 80 zł możesz dostać klucz do Battlefield 3

dokładnie za 80zł za bardzo nie wiadomo czego nie kupisz z gier, zatem jeśli zależy Ci na konkretach to tylko same klucze :)

jak polega z góry, polecam BF3

Borderlands z Platynowej Kolekcji ze wszystkimi dodatkami za 60 - 70zł będzie też swietnym wyborem.

Grał ktoś z was w First Templar,Two Worlds 2 lub jakąś fajną część Star Wars ?

Grał ktoś z was w First Templar,Two Worlds 2 lub jakąś fajną część Star Wars ?

Jeśli SW to musowo KotOR'y.

Dodam żebyś odpuścił sobie Two Worlds 2, gra jakaś taka dziwna no i spamujemy LPM ogółem nudaa...

Dodam jeszcze, że wybieram się po tą grę do Auchana.

Ja grałem w TW2. I powiem Ci że warto, totalna miazga, kozackie efekty, świetna fabuła i ogółem fizyka gry mnie osobiście rozwala. Wolę to niż wiedźmina 2.

Polecam ci BF3 bądź Red orchestra 2 a co do TW2 to tak się składa że mam kupionego TW2, i nie polecam tej gry gdyż mam 100% oryginał ale system zabezpieczeń uznał że zainstalowałem ją na 3 rożnych komputerach jednocześnie blokując klucz ( gra była odpalana z różnych kont użytkownika na w7)

Alien vs Predator za 60zl w platynowej kolekcji. Albo Borderlandsy z dodatkami w tej samej edycji.

"Warhammer 40 000 Space Marine" sam szukałem niedawno gry sobie z dobrym multi i co-opem ... ten ostatni jeszcze nie istnieje ale ma dojść już niebawem ... bliski byłem RO 2, ale se darowałem ... gra posiada nieznaczne elementy rpg typu lewel drzewka umiejętności opcje stylizacji własnej postaci. No i ten Klimat Warhaa ! ... sam gram i nie żałuję zakupu.

Borderlands - gierka świetna osadzona w klimacie komiksowym.

Battlefield 3 - cd-key do gry , gra też fajna tylko ma spore wymagania.

Lub zostaw sobie kase i zbieraj na coś lepszego , ja ci bardziej polecam MMO FPS'Y z mmorpg.org.pl

Jeśli lubisz dobrą grafikę i przy tym fajną zabawę to polecam ci A.V.A ;)

Z rpg polecam skyrim na klucz cie stać, TW2 kładzie na łopatki, do tego chyba już uczciwie moge powiedzieć hra do kilkukrotnego przejscia za każdym razem dziesiątki godzin(o ile nie stetki) rozrywki. Lub jeśli chcesz coś bardziej przyszłościowego Fallout: New Vegas godny następca falloutów.

ps. Swiat sie wali ja polecam gry Bethesdy :P

Koles pisze, ze nie podobal mu sie bf2, a wy mu poleciacie bf3, ktory w zasadzie jest taka sama gra, ale oczywiscie odpowiednio ulepszona. Jednak co z tego, skoro mechanizmy rozgrywki pozostaly te same?

Moze BioShock?

Nie jest to sandbox, ale jest to strzelanka z elementami RPG. Na jej korzysc przemawia dobra fabula i swietny, ciezki klimat podwodnego miasta Rapture.

No i tak jak pisal Broda, Skyrim powinien ci sie spodobac. Ja osobiscie nie lubie tego typu gier i mnie okropnie nudza, ale jesli kreca cie sandboxowe swiaty, to chyba ta gra powinna do ciebie trafic.

No i ktos juz wspomnial o Borderlands. Ta pozycja wpasowuje sie w twoje trzy wymagania, chyba nawet najlepiej ze wszystkich wymienionych tutaj gier.

Polecił bym ci pozbierać hajs na The Elder Scrolls V :P

Zdecydowanie Borderlands Platynowa Kolekcja ze wszystkimi dodatkami. W empiku za 70 zł. Naprawdę warto, sam ostatnio kupiłem :D

RPG i FPS w jednym. Nie nudzi się. Zróżnicowane questy i jest co-op :D

Ja bym się wstrzymał z kupnem borderlands bo w przyszłym roku ma wyjść druga część ale gra na prawdę kozacka.

Z tego co słyszałem to Fallout jest mieszanką strzelanki i rpg'a, i tak jak napisał Dzz, BioShock, niby strzelanka, ale potem zobaczysz, jak się sprawa ma z ulepszaniem broni...

Z czystych rpg'ów - Skyrim, i może stara, ale jak dla mnie boska - Fable: Lost Chapters. W sumie to masz sandboxowy świat, jest to bardziej gra fabularna, ale możesz ją rozegrać z wieloma opcjami, tzn. zrobić to, a nie to, np. zabić swoją siostrę czy nie, itp. Można nawiązywać kontakt z prawie każdym NPC w grze. Fajnie wygląda też rozwój statystyk.

Z czystych strzelanek to BF3 i CoD MW3.

Witam wszystkich mam do wydania 60-70 zł na grę.

Więc lubię gry rpg,sandboxowe,strzelanki(miałem bf2 ale nie spodobał mi się,a są jakieś strzelanki które mają coś w sobie z rpg?).

Jeśli możecie poradźcie mi.Ponieważ nie jestem na bieżąco w rynku gier wiec proszę o pomoc.

Właśnie jeszcze gry typu Prototype.