Jaką grę kupić

Witam

Chciałbym abyście polecili mi jakąś fajną grę, cena nie ma znaczenia ,byle nie strategia, zależało by mi żeby był rozwinięty multiplayer.

Myślałem nad assassin's creed 4, Battlefield 4 ,Guild Wars 2 więc chciałbym się spytać na jakich ustawieniach najprawdopodobniej będzie chodzić, jeśli możecie to także podawajcie prawdopodobne ustawienia przy propozycji gry.

Mój komputer:

-Procesor
Intel® Core i3-3240 CPU @ 3.40GHz
-Ram: 4 GB
-Karta graficzna: nVidia GeForce GTX 650 ti
-Płyta główna: Gigabyte technology co. ltd B75M-D2V
Z góry dziękuje

BF4 na mp - medium/high

GW2 - medium/high

Dodatkowo możesz pomyśleć nad Call of Duty Ghosts :)

Jeżeli miałbym wybierać tylko z tych gier, to wybrałbym gw2, bo jeżeli zależy ci na multi to w ac4 jakichś wielkich innowacji od ostatnich części w multi nie ma, w BF także, gw2 powinno ci chodzić na medium, na high bedzie ci chodziło w miejscach gdzie nie ma za dużo ludzi

Cóż... AC4 (medium) nie polecam jeśli chcesz kupić grę dla multi, ponieważ nudzi sie po 10-20 meczach.Z przygodówek i gier łapiących za serce proponuje The Walking Dead Sezon 1 i 2 (high) .Hmm, strzelanki grałem w BF4 (BF NIE LUBI GTX'ow WIEC LOW) i bardziej zbugowanej gry w tym roku nie widziałem wiec osobiście nie polecam. Za to, COD Ghosts (low/medium) nie dość, że ma niezłego singla to multi zdecydowanie lepsze od bf. GW2(medium), cóż gw ma swoje plusy i minusy. Jeśli lubisz grę casualową gra zdecydowanie dla ciebie. Za to jeśli wolisz hardkorową gre to przy dłuższych posiedzeniach gra stanie sie nudna i nie dająca takiej frajdy jak miłe posiedzenie, wypicie herbaty i porobienie questów.

Jak coś mi jeszcze przyjdzie na myśl to napisze.

bez przesady, zadne low medium, high problem bedzie tylko w bf 64 map na zergu i na wvw w gw2 poniewaz gry lubia 4 rdzenie

CoD nowy chyba potrzebuje 8gb ram nie? I nie wierze w to ze BF4 mu odpali na high detalach. Nawet nie wiem czy na medium. GF 650 kompletnie d*py nie urywa jak mowimy o tej grze, procesor tez. Pod multi polecam Left 4 Dead 2 :D.

Z 4 gb ram na high nie odpali raczej, stawiam na medium. Ja bym kupil Cod Ghost dlatego ze wole walki infantry i bardziej pod esport chociaz szczerze to nie kupił bym ani CoD ani BF bo jest Planetside 2 nie wiem czy nawet nie lepsza niz te płatne gry. Sam mam BF 1 BF 2 BF 3 CoD 4 MW i nie gram w nie tylko w Planetside 2 bo nie ma tam cheaterów jak w tych płatnych grach a w dodatku gra jest za***ista tyle. Wydał bym chajs na mmorpg kupił bym GW 2 ale to jest tylko moja opinia i nie wiem czy słuszna bo nie grałem w GW2 lecz chciałbym zagrać.

Planet side 2 chodzi na ultra więc raczej na high Bf 4 spokojnie by szło(Moim koledze chodziło na najwyższych przy komputerze 2 x 2.6 ghz i 2 GB ram) , Zakupiłem CoD Ghost ale odpala na medium jak włączam na high mam użycie ram 100 %, i trochę przycina. Po prostu zamierzam dokupić 4 gb ramu, i mam nadzieje że będzie chodziło na high.

I do komentarza kolegi FreeQ, http://www.nvidia.pl/object/geforce-gtx-650ti-pl.html#pdpContent=2 Karta d*py nie urywa, ale nie jestem w stanie uwierzyć że nie jest w stanie uciągnąć Cod na High.

Witam

Chciałbym abyście polecili mi jakąś fajną grę, cena nie ma znaczenia ,byle nie strategia, zależało by mi żeby był rozwinięty multiplayer.

Myślałem nad assassin's creed 4, Battlefield 4 ,Guild Wars 2 więc chciałbym się spytać na jakich ustawieniach najprawdopodobniej będzie chodzić, jeśli możecie to także podawajcie prawdopodobne ustawienia przy propozycji gry.

Mój komputer:

-Procesor
Intel® Core i3-3240 CPU @ 3.40GHz
-Ram: 4 GB
-Karta graficzna: nVidia GeForce GTX 650 ti
-Płyta główna: Gigabyte technology co. ltd B75M-D2V
Z góry dziękuje