Jaką grę kupić?

2 miesiace wbijac maxa....Nie zartuj sobie . Maxa wbijesz w tydzien/2.

Zależy ile osoba gra.

Jak gra dosyć mało bo ma dużo pracy to tak może być.

Mam dużo czasu na grę, wakacje jeszcze 3 tygodnie ;)

Teraz zastanawiam się nad D3 i Wildstarem, straszny dylemat wakacyjny :D

Poczytam o tych grach, ale gdyby ktoś służył radą to będę wdzięczny, i oczywiście czekam na jakieś inne propozycje.

Dzięki wielkie za pomoc :D

Witam, jutro otrzymuję wypłatę (praca wakacyjna) i po obliczeniach będę miał ponad 200zł. do wykorzystania na gry. Do tej pory zazwyczaj korzystałem z gier f2p jeśli chodziło o MMO bądź serwery prywatne, a jeśli chodzi o single player... no to sami wiecie. Postanowiłem że więcej piracić nie będę i że gry oryginalne dają mi więcej frajdy. To takie moje zdanie, nie musicie się z tym zgadzać.

Ale odnośnie tematu. Od 2 dni zastanawiam się jaką grę/gry sobie zakupić, jutro wybieram się na zakupy i ciągle ten mętlik w głowie xD. Zastanawiałem się nad kilkoma tutyłami.

-Diablo 3 z dodatkiem

-Starcraft 2 z dodatkiem

-Guild Wars 2

- Parę gierek single player(Assasin's Creed, Mass Effect itd...)

I tutaj moje pytanie, co uważacie o ww grach, albo może macie jakąś propozycję jakie gry mógłbym zakupić za wyznaczoną kwotę, powiedzmy do 250zł. Battlefield3/4 odpadają bo te mam zakupione ;)

Chodzi mi głównie o to żebym nie zmarnował wydanych pieniędzy i był zadowolony z zakupu. Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi i porady ;)