Jak pewnie sie domyślacie w tym temacie chodzi o to, jaką gre polecilibyscie mi? Grałem już w Metina2 i powiem ze mnie wciagnelo aż dobilem do 34 lev i juz mi sie nie chce w to grać. Dlatego prosze was o pomoc w poszukiwaniu koleinej gry:D
Jaką gre MMORPG mi polecacie?
Lineage2
Ja ci polecam conquer online i mu online ciekawe gierki choć od conquer online zrobiłem sobie na chwile przerwę
Hero Online jest też fajne ale źle sie chodzi ale pozaym good game :->
Dobrą gierką jest MartialHeroes. Grałem przez jakiś czas ale mi sie znudziło wystarczy tylko pobrac z tej strony www.martialheroes.eu zarejestrowac sie i grac:)
polecam ci gre Metin 2 jest fajna gra gralem w nia 1rok ale najgorsze sa w tym ze czesto hakuja konta;/;/ pozdrawiam!!!
Gre którą moge ci polecic jest Archlord... www.archlord.com lub polski fansite gry www.archlord.com.pl...
Gra ma ciekawą Grafikę a także grywalnośc na początek radze zaopatrzyc się w jakiś build postaci... Niema tam typowego rozdawania statystyk do siły, inteligencji za to co lvl dostajemy jednego skill points którego możemy wykorzystac do nauczenia się wybranej umiejętności, maksymalny poziom umiejętności to 5. Gra jest wciągająca Gorąco ją polecam !
Jak pewnie sie domyślacie w tym temacie chodzi o to, jaką gre polecilibyscie mi? Grałem już w Metina2 i powiem ze mnie wciagnelo aż dobilem do 34 lev i juz mi sie nie chce w to grać. Dlatego prosze was o pomoc w poszukiwaniu koleinej gry:D