Jaką gre wybrać (X-box 360)

Witam!

Jestem wielkim fanem "MMo" lecz również gier na konsole, nie dawno zaopatrzyłem się w konsole X-box 360 od razu zakupiłem Fife 11, ale teraz jaką gre wybrac? ( nie jestem fanem gier sportowych, tylko fify). Szukam gry z dobrym multiplayerem, ale nie za bardzo strzelanki;p nic w stylu Deathmatch, żeby np. im dłużej gram tym wiecej nowych rzeczy odblokowouje.

Z tego co mi wiadomo Fable 3 ma miodne multi.

Nie wiem, może coś z bijatyk? UFC Undisputed 2010 lub Fight Night.

Test Drve Ublimited 2

Test Drve Ublimited 2

A co to jest ? :P

Dead Space 2

A obowiazkowa pozycja dla posiadacza kazdej konsoli jest Red Dead Redemption + dodatek zombie :)

No niby mówiłeś, że nie chcesz strzelanek ale na pewno spodoba ci się Gears of War 2 :D Świetne multi ma :D

Test Drive unlimited to taka wyścicgówga z za***istym multiplayerem. I doradzam tez przygodówke-Horror Alan Wake.

Jeżeli ci nieprzeszkadza strzelanka to Battlefield

Witam!

Jestem wielkim fanem "MMo" lecz również gier na konsole, nie dawno zaopatrzyłem się w konsole X-box 360 od razu zakupiłem Fife 11, ale teraz jaką gre wybrac? ( nie jestem fanem gier sportowych, tylko fify). Szukam gry z dobrym multiplayerem, ale nie za bardzo strzelanki;p nic w stylu Deathmatch, żeby np. im dłużej gram tym wiecej nowych rzeczy odblokowouje.