Witam.Jaka jest wasza ulubiona część gry Grand Theft Auto ? moja to San Andreas przeszedłem całą bez kodów , a najgorsza to Vice City jakieś taki badziewne i fabułe do niczego miało oczywiście nie licząc londona,1 i 2 bo to syf ;p
Jaka jest wasza ulubiona część gta?
GTA 2, prosta grafika, nie-3D, przeszedłem całe bez kodów :> i mi się bardzo podobało, w GTA 1 mało grałem, London tym bardziej, 3 prawie przelazłem ale mi sie nie podobało, krawa siekanka... no a pozostałe cześci (nawet nie wiem jakie są) to już poprostu mi się grać nie chciało..
w 2 ostatnio probowałem ale porostu nie potrafię w ta grę inaczej grac niż biegać i rozwalać wszystko do okola
Mam sentyment do vice city bo to była moja pierwsza gra która przeszedłem w 100% (nawet wszystkie paczki :shock: ) bez ani jednego kodu :mrgreen:
San Andreas przeszedłem i tez mi sie bardzo podobała, samoloty to po prostu kosmos
Teraz pozostaje mi cierpliwie czekać na 4 :-?
ja w San Andreas nie wiele grałem, ale za to Vice City prawie przeszedłem i to właśnie na tą część oddałem swój cenny głos ;-)
Moja przygoda z tą serią zaczęła sie gdy wparował do mnie kuzyn z CD-Action w ręce z niejaką grą GTA na płytce. I tak to się potoczyło. W GTA grałem tylko u kuzyna, w GTA 3, tylko u kolegi (inna sprawa, że siedziałem tam godzinami po szkole ), Vice City już miałem u siebie (ale lamer byłem, na kodach grałem), San Andreas postanowiłem przejść bez wpisywania kodów... i odkryłem, że nie jest to wcale trudne (ba, nawet łatwiejsze niż wpisywanie "ASPIRINE" co parę sekund). A jakieś pół roku temu postanowiłem przejść Vice City jeszcze raz, bez kodów. Więc wyróżnienia dostają:
+ GTA (za początek wspaniałej serii)
+ GTA: Vice City (za ciekawą fabułę, nie wiem o co się Tobie SupermenDa rozchodzi)
+ GTA: San Andreas (za ogromną swobodę, wielkość mapy i ogólnie frajdę z eksplorowania terenów poza miastowych)
GTA 4, niestety już takich terenów nie będzie miała Osobiście mi się ten pomysł bardzo nie podoba, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
To może jeszcze ja narzucę taki temacik poboczny: a co sądzicie o klonach GTA? Wg. mnie Mafia była chyba jedynym godnym konkurentem GTA (za genialny klimat, fajną fabułę i ogólnie gameplay).
A co do ankiety: ostateczny głos pada na GTA: SA.
Wie ktoś coś ciekawego na temat GTA online (mody itp. ) Temat jest o GTA oraz znajduje się w Hydepark więc jak trochę się rozpiszemy nic się niestanie ;D
@up
O nie jakim mta też słyszałem ;p Chodzi mi jednak o jakieś opinie naszych forumowiczów. Czy fajnie się gra, co tam się robi itp
Ja grałem tylko w jedne z pierwszych modów umożliwiających grę wieloosobową, które były dość prymitywne (niekiedy nie dało się wysiadać z samochodów, co chwilę wywalało z serwera) ale mimo to wszystko grało się bardzo przyjemnie. Nie wiem jak sprawa wygląda teraz, ale na pewno jest dużo lepiej
No w sumie mmorpg w klimatach lat 80, gdzie możesz sobie wybrać np. czy chcesz być gangsterem, sklepikarzem, policjantem czy biznesmenem mogło by być dobre
Podobno jest taka modyfikacja do SA, "Mafia" czy "Gangster" (nie pamiętam) gdzie właśnie jest takie MMORPG. Prawda-li to?
Witam.Jaka jest wasza ulubiona część gry Grand Theft Auto ? moja to San Andreas przeszedłem całą bez kodów , a najgorsza to Vice City jakieś taki badziewne i fabułe do niczego miało oczywiście nie licząc londona,1 i 2 bo to syf ;p