Jaka jest wasza ulubiona część gta?

Witam.Jaka jest wasza ulubiona część gry Grand Theft Auto ? moja to San Andreas :) przeszedłem całą bez kodów , a najgorsza to Vice City jakieś taki badziewne i fabułe do niczego miało oczywiście nie licząc londona,1 i 2 bo to syf ;p

GTA 2, prosta grafika, nie-3D, przeszedłem całe bez kodów :> i mi się bardzo podobało, w GTA 1 mało grałem, London tym bardziej, 3 prawie przelazłem ale mi sie nie podobało, krawa siekanka... no a pozostałe cześci (nawet nie wiem jakie są) to już poprostu mi się grać nie chciało..

w 2 ostatnio probowałem ale porostu nie potrafię w ta grę inaczej grac niż biegać i rozwalać wszystko do okola :D

Mam sentyment do vice city bo to była moja pierwsza gra która przeszedłem w 100% (nawet wszystkie paczki :shock: ) bez ani jednego kodu :mrgreen:

San Andreas przeszedłem i tez mi sie bardzo podobała, samoloty to po prostu kosmos :D

Teraz pozostaje mi cierpliwie czekać na 4 :-?

ja w San Andreas nie wiele grałem, ale za to Vice City prawie przeszedłem i to właśnie na tą część oddałem swój cenny głos ;-)

Moja przygoda z tą serią zaczęła sie gdy wparował do mnie kuzyn z CD-Action w ręce z niejaką grą GTA na płytce. I tak to się potoczyło. W GTA grałem tylko u kuzyna, w GTA 3, tylko u kolegi (inna sprawa, że siedziałem tam godzinami po szkole ;)), Vice City już miałem u siebie (ale lamer byłem, na kodach grałem), San Andreas postanowiłem przejść bez wpisywania kodów... i odkryłem, że nie jest to wcale trudne (ba, nawet łatwiejsze niż wpisywanie "ASPIRINE" co parę sekund). A jakieś pół roku temu postanowiłem przejść Vice City jeszcze raz, bez kodów. Więc wyróżnienia dostają:

+ GTA (za początek wspaniałej serii)

+ GTA: Vice City (za ciekawą fabułę, nie wiem o co się Tobie SupermenDa rozchodzi)

+ GTA: San Andreas (za ogromną swobodę, wielkość mapy i ogólnie frajdę z eksplorowania terenów poza miastowych)

GTA 4, niestety już takich terenów nie będzie miała :( Osobiście mi się ten pomysł bardzo nie podoba, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

To może jeszcze ja narzucę taki temacik poboczny: a co sądzicie o klonach GTA? Wg. mnie Mafia była chyba jedynym godnym konkurentem GTA (za genialny klimat, fajną fabułę i ogólnie gameplay).

A co do ankiety: ostateczny głos pada na GTA: SA.

Wie ktoś coś ciekawego na temat GTA online (mody itp. ) Temat jest o GTA oraz znajduje się w Hydepark więc jak trochę się rozpiszemy nic się niestanie ;D

Ja słyszał żem o niejakim mta , na http://gtasite.pl/ znajdziecie dużo ;p może na forum

@up

O nie jakim mta też słyszałem ;p Chodzi mi jednak o jakieś opinie naszych forumowiczów. Czy fajnie się gra, co tam się robi itp

Ja grałem tylko w jedne z pierwszych modów umożliwiających grę wieloosobową, które były dość prymitywne (niekiedy nie dało się wysiadać z samochodów, co chwilę wywalało z serwera) ale mimo to wszystko grało się bardzo przyjemnie. Nie wiem jak sprawa wygląda teraz, ale na pewno jest dużo lepiej :)

No w sumie mmorpg w klimatach lat 80, gdzie możesz sobie wybrać np. czy chcesz być gangsterem, sklepikarzem, policjantem czy biznesmenem mogło by być dobre :D

Podobno jest taka modyfikacja do SA, "Mafia" czy "Gangster" (nie pamiętam) gdzie właśnie jest takie MMORPG. Prawda-li to?

Witam.Jaka jest wasza ulubiona część gry Grand Theft Auto ? moja to San Andreas :) przeszedłem całą bez kodów , a najgorsza to Vice City jakieś taki badziewne i fabułe do niczego miało oczywiście nie licząc londona,1 i 2 bo to syf ;p