1. 4850 chodzi bardzo dobrze i nie ściemniaj, jak mocno chcesz mogę parę gier przetestować na tej karcie bo mam dostęp ( między innymi Diablo3 )2. chyba ty nie wiesz, albo czytać nie umiesz, procek to dual core, czyli 2 rdzenie, które spokojnie wystarczą3. już była o tym mowa4. nikt tu nie mówił o serii carbon, to po 1. po 2. nie spisuje na straty tylko mówię że chodzi 3 lata OK5. chodzi o pamięć karty graficznej "specjalisto" a ona może być DDR3, DDR5, karta też ma kości pamięci i różne ich taktowanie6. procek wiadomo że intel, a nawet jeśli AMD to nic nie zmienia, 2 rdzenie do 48** pasuje, a po co ci marka pamięci ram i z czego są, chcesz skład chemiczny ? zdjęcie zasilacza z każdej możliwej strony ........ a nie wystarczy tabliczka znamionowa zasilacza ? bo moim zdaniem wystarczykupuj 4850 Vertexa na 2 letniej gwarancji, a jak chcesz to mogę pograć z godzine w Diablo 3 z frapsem na wysokich ustawieniach, właśnie na karcie 4850 i napisać tobie czy było Ok czy cięło sięco do tego pytania:Jeszcze jedno,mam RAM DDR2,to nie będzie się gryzło z DDR5 tego Radeona(Pewnie głupie pytanie ale tego nie ogarniam więc lepiej zapytam).tak trochę głupie i nie nie będzie się gryzło
Więcej śmiechu z twojego postu niż pożytku. Uwierz mi, domyśliłem się, że jest to procesor AMD lub Intel. Może Ty miałeś z tym problem, i poszukałeś na necie. Jak byś miał troszkę oleju w głowie, to byś wiedział, że autor prędko nie chce wymieniać karty graficznej, a niektóre karty które mu podaliście, będą ograniczone przez procesor, po to jest potrzebna dokładna specyfikacja majstrze. I napisałem ci w pkt 5, ramy to ramy, karta to karta, każde z nich ma swoją pamięć i nie mają ze sobą nic wspólnego oprócz nazw, SPECJALISTO. Czytanie ze zrozumieniem kmiocie się kłania, nie napisałem " podaj markę ramu i to z czego masz je zrobione ", Ty się lepiej tutaj nie udzielaj, tylko idź podręczniki ze szkoły jakieś poczytaj.
oj tam oj tam, znajomy już 3 lata siedzi na Modecom 500W z radeonem 4850 i wszystko gra i buczy, nie mówię że to dobrze bo te zasilacze mogą narobić bałaganu, ale jednak działa,
Tutaj dowód na to, że piszesz " nie mówię że to dobrze bo te zasilacze mogą narobić bałaganu ". Stwierdzasz, że mogą narobić bałaganu, a ja w odpowiedzi na twój bezsensowny post napisałem, że seria Carbon jest jak najbardziej w porządku. Jak Ty nawet nie pamiętasz co piszesz wcześniej, to po co się zabierasz do dyskusji ?
co do obudowy to jakiś Logic jest za 50 zł, więc z tym chłodzeniem nie przesadzaj
Chodzi Ci o obudowę komputera ? Jeżeli tak, to wyjdź jak najprędzej z tego tematu, bo więcej szkód narobisz, niż to wszystko jest warte. Jeżeli taka obudowa posiada jakiekolwiek chłodzenie, i odpowiednią cyrkulację powietrza w środku, to krzyżyk na drogę tobie.
Z tobą skończyłem, nie musisz nic odpisywać na mój post, bo ja twój kolejny zignoruje.
co do tego pytania:Jeszcze jedno,mam RAM DDR2,to nie będzie się gryzło z DDR5 tego Radeona(Pewnie głupie pytanie ale tego nie ogarniam więc lepiej zapytam).tak trochę głupie i nie nie będzie się gryzło
To samo napisałem w odpowiedzi na jego pytanie, a ty to podważyłeś. Masz jakieś problemy ? ; O
Co do pytania, nie było głupie, nie każdy musiał tyle wyczytać w internecie co Ty. Po to chłopak zrobił temat, bo nie miał o tym pojęcia, i żadne jego pytanie, związane z tą sprawą nie będzie głupie.
@topic
Co do pytania autora o kartę graficzną, to wybierz GeForce 260GTX, tylko pierw upewnij się, że zasilacz Ci się nie spali jak ją podłaczysz, chociaż osobiście polecam Ci i tak wymianę zasilacza.