Zbliża się Close Beta więc czas wybrać klasę, którą mamy zamiar przemierzać świat Allods'a. Był już temat odnośnie frakcji, to czemu by nie pochwalić się klasą? Trzeba trochę rozluźnić atmosferę (kłótnie o nazwy gildii) i podyskutować nad plusami i minusami klas. Ja mam zamiar grać scoutem. Długi czas grałem wojownikiem więc nadeszła pora na zagranie postacią atakującą z dystansu. A Wy?
Jaką klasą będziesz grał?
A pogram Bardem Xsa.a.u.. :unsure: No tymi na X
Ja także skałcik, najczęściej gram postaciami z dużym critem lub supportami. W Allodsie tak się składa, że bardziej zaciekawiła mnie klasa od dmg niż buffów.
Mój wybór padł na Paladyna Xadaganiana.
Jak w większości mmorpg klasa magiczna . Więc Psionik, Healer lub Summoner, mag stał się monotonny.
Jak w większości mmorpg klasa magiczna . Więc Psionik, Healer lub Summoner, mag stał się monotonny.
Psionik używa 2-3 skilli w PvE więc za dużo roboty to też nie ma. Ale w PvP z dobrym buildem i gearem to 1vs1 nie ma szans.
Psionik używa 2-3 skilli w PvE więc za dużo roboty to też nie ma. Ale w PvP z dobrym buildem i gearem to 1vs1 nie ma szans.
Ty zartujesz z tymi 2-3 skillami w pve na end game czy nie?
Jesli nie to ... lepiej nie mowic;d
W Allodsa grałem solo, więc mój wybór pada na Wardena Kanian.
Ty zartujesz z tymi 2-3 skillami w pve na end game czy nie?Jesli nie to ... lepiej nie mowic;d
Zobacz TUTAJ niżej jest screen z walki psionem na PvE (screen gdzieś w środku topicu).
Skauci są imba. A w każdym razie byli. Tak tylko mówię, że jeśli ktoś lubi zabić przeciwnika z daleka, tak, że tenże nawet się nie poruszy (wliczając tanków!) to niech gra skautem.
Ja w sumie nie wiem kim pogram, dobrze mi się healerem grało pod młotek, ale niestety, to był build pod PvP, w heroicznych instancjach byłem dość bezużyteczny (resistowali moje heale). Zobaczymy. Może mi się znudzi jeszcze w CBT, to nie będzie dylematu.
Prawdopodobnie klasyczny mag. Lubie walczyc magią, ale psionik mi jakoś nie podpadł, podobnie jak summoner. Może to oklepana klasa, ale ja ją lubię .
Jako pierwszy postawiłem na Summonera, godzinę później czterech innych dało również na niego, a myślałem, że będę sam. W CBT wezmę Summonera,a w OBT myślę nad Warriorem, by mieć trochę zabawy, jeszcze się wszystko okaże na co mnie chęć weźmie.
Ja zawsze w grach gram albo assassinami albo magami pod klątwy. Z braku typowego sina wybieram psionica bo najbardziej pasuje mi do cursed maga
No, jednak chyba zagram Kanianinem Wardenem ;>
Summoner, healer i paladyn wygrywają w ankiecie. Spodziewałem się barda lub warriora.
W OBT wezme maga. Lubie dynamiczną gre z ładnymi efektami wizualnymi. :]
@Giermek jako maga typowego pod klątwy można zrobić Nekromante. Ma on dużo DoTów.
Wezme taką klasę która będzie ciukać dmg z kosmosu, ktoś podpowie która?
Warden, healer-melee, warrior, psionik-single target.
Prawdopodobnie wybór padnie na maga. Jeszcze się zastanawiałem nad warriorem
ja raczej wojownik chyba ork ;p