Jaką klasą będziesz grał?

Zbliża się Close Beta więc czas wybrać klasę, którą mamy zamiar przemierzać świat Allods'a. Był już temat odnośnie frakcji, to czemu by nie pochwalić się klasą? :) Trzeba trochę rozluźnić atmosferę (kłótnie o nazwy gildii) i podyskutować nad plusami i minusami klas. Ja mam zamiar grać scoutem. Długi czas grałem wojownikiem więc nadeszła pora na zagranie postacią atakującą z dystansu. A Wy? ;)

A pogram Bardem Xsa.a.u.. :unsure: :unsure: No tymi na X :)

Ja także skałcik, najczęściej gram postaciami z dużym critem lub supportami. W Allodsie tak się składa, że bardziej zaciekawiła mnie klasa od dmg niż buffów.

Mój wybór padł na Paladyna Xadaganiana.

Jak w większości mmorpg klasa magiczna :D. Więc Psionik, Healer lub Summoner, mag stał się monotonny.

Jak w większości mmorpg klasa magiczna . Więc Psionik, Healer lub Summoner, mag stał się monotonny.

Psionik używa 2-3 skilli w PvE więc za dużo roboty to też nie ma. Ale w PvP z dobrym buildem i gearem to 1vs1 nie ma szans. :P

Psionik używa 2-3 skilli w PvE więc za dużo roboty to też nie ma. Ale w PvP z dobrym buildem i gearem to 1vs1 nie ma szans.

Ty zartujesz z tymi 2-3 skillami w pve na end game czy nie?

Jesli nie to ... lepiej nie mowic;d

W Allodsa grałem solo, więc mój wybór pada na Wardena Kanian. ;)

Ty zartujesz z tymi 2-3 skillami w pve na end game czy nie?Jesli nie to ... lepiej nie mowic;d

Zobacz TUTAJ niżej jest screen z walki psionem na PvE (screen gdzieś w środku topicu). :D

Skauci są imba. A w każdym razie byli. Tak tylko mówię, że jeśli ktoś lubi zabić przeciwnika z daleka, tak, że tenże nawet się nie poruszy (wliczając tanków!) to niech gra skautem.

Ja w sumie nie wiem kim pogram, dobrze mi się healerem grało pod młotek, ale niestety, to był build pod PvP, w heroicznych instancjach byłem dość bezużyteczny (resistowali moje heale). Zobaczymy. Może mi się znudzi jeszcze w CBT, to nie będzie dylematu.

Prawdopodobnie klasyczny mag. Lubie walczyc magią, ale psionik mi jakoś nie podpadł, podobnie jak summoner. Może to oklepana klasa, ale ja ją lubię ;).

Jako pierwszy postawiłem na Summonera, godzinę później czterech innych dało również na niego, a myślałem, że będę sam. W CBT wezmę Summonera,a w OBT myślę nad Warriorem, by mieć trochę zabawy, jeszcze się wszystko okaże na co mnie chęć weźmie.

Ja zawsze w grach gram albo assassinami albo magami pod klątwy. Z braku typowego sina wybieram psionica bo najbardziej pasuje mi do cursed maga

No, jednak chyba zagram Kanianinem Wardenem ;>

Summoner, healer i paladyn wygrywają w ankiecie. Spodziewałem się barda lub warriora. :D

W OBT wezme maga. Lubie dynamiczną gre z ładnymi efektami wizualnymi. :]

@Giermek jako maga typowego pod klątwy można zrobić Nekromante. Ma on dużo DoTów.

Wezme taką klasę która będzie ciukać dmg z kosmosu, ktoś podpowie która?:D

Warden, healer-melee, warrior, psionik-single target.

Prawdopodobnie wybór padnie na maga. Jeszcze się zastanawiałem nad warriorem :)

ja raczej wojownik chyba ork ;p