@KolegaJezusa, swoje inteligentne wypociny sklejaj w innym temacie. Po pierwsze nic nie wnosi do tematu, po drugie chyba tylko Ciebie śmieszy to co napisałeś. Próbujesz być fajny na siłę, ale z marnym skutkiem...
Jaką klasą zagrasz?
Kiedy skonczysz z tym ze stalker jest ciezki na pvp ( bo ja gram i jest ciezki ) . To ze ty nie potrafisz go ogarnac dobrze nie znaczy ze jest ciezki tak btw Nie znasz inych klas a kazda twoja wypowiedz zawsze zbija sie do tego "stalker jest ciezki reszta latwiejsza " ... Pograj chociaz troche a nie ledwo bil 50 i juz ekspert ... Cytujaca "co ja będę się kłócił z osobą która pewnie wie tyle co podstawówka o graniastosłupach." Idealnie pasuej do Ciebie i twojej "wyidealizowanej wiedzy" na temat WS Ps. stalker z nanofieldem + drainem hp jest nie do zabicia tankiem na pvp ( ma tak trudna kombinacje klawiszy ze uzywa na taim tanku az 2-3 skili ) ... Zawsze stawiany na spoty bo moze wytankowac naet 3-4 graczy ( jezeli nie wiedza ze nie mozna wejsc w nanofielda ) ... ale co ja tam wiem Przeciez ty jestes expertem i twoj stalekr zawsze bedzie najtruniejszy z wszytskich klas
W takim razie skoro "nie potrafie ogarnąć" to zapraszam na duel , nick znasz, gram codziennie
W takim razie skoro "nie potrafie ogarnąć" to zapraszam na duel , nick znasz, gram codziennie
Lowca jeśli chodzi o WS to T4l4rowi możesz buty czyścić, przestań wreszcie pisać pod każdym tematem że TY grasz najtrudniejszą klasą bo to robi się już śmieszne, Twoja wiedza o wS kończy się na wbiciu 50 poziomu jedną klasą, nie masz pojęcia, porównania jak gra się innymi klasami bo przecież ledwo co wylevelowałeś stalkera, grasz od tygodnia, masz jeszcze jakieś ciekawe porady nt. WS ?
Niestety nie wykupie pre-pa tylko po to aby "udowodnic" ci ze nie znasz swojej klasy Mi wystarcza twoje posty i juz widze ze nie wiesz nawet jakie kombinacje buildow mozesz miec na stalkerze
Jak zachowywac sie na batlegroundach assasinem ( gdzies tam wypisywales ze jest ciezko bo przewaznie bije cie 4+ osob ... nigdy nie wbijasz sie w grype assasinem tylko wylapujesze pojedyncze cele ktore sa daleko od grupy chyab ze jestes tankiem na nanofiledach w takim razie mozesz stac i czym wiecej lduzi kolo ciebie tym lepiej
Jednak ty grasz dps-em wiec ta opcja odpada . ... Taki tip jezeli chce byc dobrym graczem pvp musisz pozanc skile kazdej klasy a narazie nie masz pojecia ( chociaz wypisujesz w kazdym topicku jak expert )
Pograj troche wiecej , poznaj mechaniki wtedy sie wypowiadaj ... Ja mam za soba 6 miesiecy gry + 4 klasy na 50 wiec uwierz raczej wiem co pisze ... Nie mam informacji z low lvl tylko contentu raidowego + aren rank 1.8k +
@2x up, nie wiem czy wiesz ale skoro ktoś się interesuje TYLKO JEDNĄ KLASĄ jak ja i czyta o niej wszystkie tipy, potrzebne addony, skille i rotację to może się wypowiedzieć na temat na który ma pojęcie, poza tym twoje "lizanie d*py" t4l4rowi to kolejna prowokacja z twojej strony bo każdy wie że jesteś tylko marnym forumowym trollem.
@up Jakbyś grał to byś wiedział (wyżej napisałeś że nie płacisz za prepaid) że teraz w exile jest wysyp premade i skoro w teamie jest mała grupka ludzi z gearem to oczywistym faktem jest to że jeśli wszystkie nooby popadają to nie mogę "zapolować" jako jedyny na kogoś kto jest sam, bo takiego "samotnika" nie ma, trzyma się z wygrywającą ekipą, to oczywiste jest również to że chce chociaż coś robić i próbuję impalem osłabić grupę by chociaż mój team coś spróbował, gdy wygrywamy to oczywiście nie trzymam się z ekipą tylko poluje na uciekające cele z mniej niż 50% hp.
Taktyka godna miszcza, dobijanie i tak ledwo już żyjącej (30%hp) zwierzyny, jesteś weteranem w Wildstara, nie ma z kim gadać
PanLowca ale ty udowodniles ze nie masz pojecia o stalkerze ... W zaleznosci od bg gra sie nim innym buidlem na bloodhalach tylko i wylacznie nanofield tank , na modimaskach full burst dps ( do sciagania obroncy maski w bazie przeciwnika ) lub nanofield tank w bazie lub mask carier... Jakbys czytal o swojej kalsie wiedzial bys ze build zmienia sie co BG Next fail " próbuję impalem osłabić grupę " dziekuje nie mam pytan impalem w grupe po to zeby pasc za 2 sek ? ... Wypisywac wiecej ? chyab nie chcesz... A tlumaczenie bo ja nie gram a exile teraz ma premaidya co myslsiz ze wczesniej nie bylo premadow ? Dla m,nie last post bo nie ma sensu "klocic " takze hf
Do zobaczenia in game jak gierka przejdzie na f2p ( nie zamierzema placic obecnie bo ciagle jest za mala baza graczy , nie licze tych z humbla ktorzy i tak wejda pograja miesiac i poczekaja na f2p )
Wtedy wykoxasz postac sciagniesz mnie na hita i all beda zadowoleni
GL HF duzo przyjemnosci z grania
Witam.
Z racji tego iż nie ma jeszcze na forum takiego tematu postanowiłem go stworzyć. Zagłosujcie w ankiecie oraz napiszcie dlaczego akurat ta klasa.
Sam osobiście zastanawiam się nad 3 postaciami tj. Spellslinger, Stalker, Esper.