Witam.
Każdy będzie mógł zagrać już we wtorek w B&S, a na forum nie widać jeszcze takiego tematu. Wiec zapraszam do głosowania i komentowania.
Ja osobiście waham się pomiędzy Force Master'em, a Blade Master'em.
Witam.
Każdy będzie mógł zagrać już we wtorek w B&S, a na forum nie widać jeszcze takiego tematu. Wiec zapraszam do głosowania i komentowania.
Gon Force Master. Zawsze gram "czarodziejami", a tutaj mogę i dusić wroga w powietrzu. Naaajs.
Poza tym ma wstążkę. A ja lubię wstążki.
FM za 10minut i speed lvling. Później sin i warlock jak wyjdzie ^^
Chciałem sprawdzić summonera, ale denerwują mnie takie rasy, a tutaj jest klasa przypisana do rasy :<
Więc pewnie albo assasin albo kung fu master
na start pewnie deską, ale jak gra będzie dobra, to pewnie wszystkim w swoim czasie.
blade master uwielbiam klasy typu szermierze , a potem pewnie spróbuje ogarnąc assasina
Blade Master lub Assassin Biorę pod uwagę też Kung fu
Raczej force master na start, ewentualnie blade master
PS. szkoda że nie ma archera
Assassin, a pozniej Force Master. Najbardziej dynamiczne klasy, jeszcze KFM, ale zupelnie mi nie odpowiada brak broni.
Jaka myślicie jest najbardziej popularna?
Assasin, Blade Dancer i Master, chyba ich najczęściej widać na pvp i 'expowiskach'.
Summoner OP na arenach 3vs3 ;p Wchodzi pierwszy i przez cały mecz może stać. A dwie osoby tylko na doskok wystarczą.
Summoner jest wytrzymały przez doom'a, bo leczy go jak szalony + niewidzialność z tego 'dmuchawca'. Najgorsze, chociaż zależy z jakiego punktu siedzenia na to się patrzy, jest to, że trwanie niewidzialności jest, prawie, wystarczająco długie, by spamować naprzemiennie doom>niewidzialność>doom>niewidzialność
Dobra, jako że praca w ciągu dnia, i niestety nie zawsze można grać bo szef na ekran patrzy, czy jest jakaś klasa z dość prostą mechaniką jak KFM i podobną mobilnością (dashe, podbicia, doskoki)? Wczoraj wbiłem 20 lvl na BM, ale klasa ta ma mało cc, blok jest taki meeeeh i wydaje mi się bardzo chaotyczna, niestety nie mam czasu na wbijanie każdej klasy do 20 lvl aby odblokować większości skilli więc chętnie posłucham opinii. Zastanawiałem się nad Assassynem (niewidka, bomby itp.) ale może jest coś co sprawi większy fun.
Ja zacząłem assasinem i jestem ogromnie zadowolony, tylko jeden bład popełniłem. Jako świeża osoba w tej grze nie ogarnąłem, że pierwsza epicka broń jest upgradowalna. Wyrzuciłem ją jak tylko pojawiła się jakaś lepsza i teraz zamiast niszczyć potworzy, to zużywam mase potionów. Na 34lvl jestem leszczykiem xd Więc zrobiłem sobie Force Mastera i jestem zadowolony.
up z tego co wiem to tą broń możesz zakupić w jednej z pierwszych lokacji
Witam.