Jaka Klasa

Siemka chce zagrać w vindi ale nie wiem kim więc pomożcie.

Za pomoc będę bardzo wdzięczny

a jeśli ktoś lubi pomagać bym prosił od razu o poradnik do tej postaci

Moja klasa ma mieć duży dmg ale tak ma nie padać szybko,

raczej będę grał solo czasami w team.

Witam, wydaje mi się że dobrze będzie ci sie grało karokiem ma dmg i jest wytrzymały jak cholera

tutaj masz filmik z youtube z jednego z Raidów

a co do poradnika to wszystko zalapiesz w czasie gry ale na wszelki wypadek tutaj masz najlepszy poradnik jaki znalazlem http://vindictus.gamepedia.com/So_you_wanna_be_Karok_eh%3F

Pozdrawiam

Hmm określ bardziej bo duży dmg można wyciągnąć każdą. Określ jaki masz styl gry i jakimi postaciami grywasz najczęściej w grach Mmo itd

Ale tak jak kolega wyzej karok bylby dobrym wyborem :D

Karok (Warrior-Rozwalator-Niszczyciel) ja preferuje Kai (KUSZA-MINIGUN)

Kai hmmmmmm może i on karok coś mi sie nie podoba za bardzo

a co myślicie o velli i jej broni ???

Vella ma fajne bronie, jeżeli o to pytasz. Proponuje spróbować każdą postać - ale raczej Kai będzie twoim wyborem.

Skoro mówisz Vella to czemu nie Lann na swordach? Podwójny dash z niewrażliwością na ataki, wymaksowane Gliding Furry (wraz ze wszelkimi pasywkami na niego działającymi) i odpowiednie ich użycie i jest się niemalże niezniszczalną (raczej nietrafialną) maszyną do zabijania.

Jeżeli chodzi o Velle to wydała mi się strasznie OP dzięki jej invisible frames, a grałem sporo Evie i Fiorą(?).

W chwili obecnej Karok ma tragiczny dmg. Każda postać (opórcz Velli Sword) outdmguje go okrutnie.

Do Twoich wymagać idealnie pasuję Fiona Sword. Bardo duży dmg z ostatniego ataku combo i spora wytrzymałość czynią ją jedną z najlepszych postaci w grze.

Ps. W środę do gry wchodzi patch, który wprowadza zbalansowanie postaci.

Raczej kai mogę prosić o poradnik do niego ?

Co do skilli to i tak potem wszystkie wymaxujesz. Bow lub Crossgun mastery na 9. Wszystkie skillsy do (High armor, moge sie mylic, iz dawno niegralem) ubioru tez na 9. A aktywki to juz dopasowac musisz do siebie. Ja latałem do 50lvela w crapie, dopiero na 60+ kupilem BH+7, Teten bow+12.

Chciałbym zapytać o rolę każdej klasy. Byłby ktoś w stanie powiedzieć mi jaką rolę w party odgrywa każda z klas? Jak to w mmo każda klasa jest do czegoś są tacy od dmg, jest support-dmg, tank, support itp itd.

Byłbym bardzo wdzięczny :)

Tutaj to troszke pomieszane jest. Tank to jak najbardziej Fiora, Karok. Duzy dmg wycisniesz lann'em. Co do supportow to evka ale w malym stopniu bo dmg tez spory ma.

Kaiem grac na obecną chwile sie niezbyt oplaca, iz do party bedzie ciezko sie dostac z powodu ogromu tej oto klasy. Dawniej najchętnie brali karoków i evki.

A co z Vellą? Wygląda mi na klasę od dmg :)

moge liczyć na pomoc http://mmorpg.org.pl/forum/topic/48967-panzar-problem-techniczny/ ???

Vellą gralem niedlugo ale wiadomo, ze dmg swoj ma.

Vellą gralem niedlugo ale wiadomo, ze dmg swoj ma.

dzięki :)

Siemka chce zagrać w vindi ale nie wiem kim więc pomożcie.

Za pomoc będę bardzo wdzięczny

a jeśli ktoś lubi pomagać bym prosił od razu o poradnik do tej postaci

Moja klasa ma mieć duży dmg ale tak ma nie padać szybko,

raczej będę grał solo czasami w team.