Mam zamiar zaczac gre w Tere na serwerze US ale nie moge sie zdecydowac na zadna postac. Chcialbym sie dowiedziec na kogo jest najwieksze zapotrzebowanie? Tank/dps/heal?
Jaka klasa
W każdym mmo to klery i tanki
w mmo na każdą klasę jest zapotrzebowanie tylko trzeba ja dobrze opanować i grać tym co lubisz oraz polecam znaleźć sobie gildie bo jeśli ją masz to szybciej sobie znajdziesz party itp
A ja polecam wbić ci 40 lvl i stworzyć Reapera postać jest fenomenalna oczywiście jest w chwili obecnej "OP" bo na pvp swoimi skilami potrafi ładnie namieszać oraz dobrze się nią ucieka przeciwnikowi.
A tutaj sam zobacz :https://www.youtube.com/watch?v=LApwGTWGCeo
Czy ja wiem reaper jest badziej noob friendly, ja w pvp nie mam jakos problemow z nim Slayerem. Oczywiscie wiadomo liczy sie tutaj bardziej skill, moze mialem pecha.
W przypadku PvE największe zapotrzebowania jest na Lancera, w Dungeon Queue praktycznie z miejsca przydziela Cie do teamu.
True - jeśli chodzi o zapotrzebowanie to tanki/healerzy zawsze mieli największe branie. Jak grałem w TERE pierwszy raz to zrobiłem sobie berserkera i bardzo przyjemnie sie nim grało, polecam tylko na pvp jest powolny i możesz mieć problemy żeby trafiać jego skillami
Mam zamiar zaczac gre w Tere na serwerze US ale nie moge sie zdecydowac na zadna postac. Chcialbym sie dowiedziec na kogo jest najwieksze zapotrzebowanie? Tank/dps/heal?