Jaka postać [crit]

Witam, mam szybkie pytanko. Jaką postać da się zrobić na obrażenie głównie krytyczne + AoE. Preferuję postacie o bliskim zasięgu, ew. ranger.

Nie chcę postaci magicznej, ew hybryda jak shadow.

W PoE grałem na początku OB i niewiele wiem o samej grze.

Z góry dziękuję.

P.S builda nie chce, ew podpowiedzi, jakoś sam coś skleje bo wiadomo, na netcie sporo buildów, ale robione są pod jakiś gear, na który na bank na początku nie będzie mnie stać.

Ja gram rangerem pod deszcz strzał - świetne AoE, jeżeli o build nie pytasz to tyle. W tej grze postać to bardziej kwestia startu i zamysłu. Bo maruder może być łucznikiem a ranger summonerem ;)

Ok fajno, pomyśle nad nim, a jest tu coś ala assassin?

Idealnie pasuje witch pod glacial cascade lub ranger pod deszcz, ale polecałbym Ci te pierwsze, bo łatwiejsze na początek, dodam, że grałem obydwoma buildami (pierwszy lvl 70, drugi ~68) i zdecyowanie, moim zdaniem, glacial>deszcz

A co powiecie na temat shadow'a/duelisty? Bo one mnie najbardziej Ciekawią

@up,

Dzięki, w ostateczności wezmę witch, ale jak mówiłem, nie kręci mnie postać magiczna.

Ale wy mu debilne pomysły podsyłacie, najlepszy crit build to albo witch albo ranger/duelist/shadow pod barrage z cast on critical do którego dokladamy kilka innych gemów i wychodzi miazga. Już przy
5-L można ładnie bić.

Najlepiej zrób tak. Wybierz archetyp, potem broń z jakiej chcesz korzystać i skill gem główny. Pod crit da się zrobić każdy archetyp. Widziałem templara pod crit i nieźle mu wyszło. Na yt masz sporo buildów pod crita.

Witam, mam szybkie pytanko. Jaką postać da się zrobić na obrażenie głównie krytyczne + AoE. Preferuję postacie o bliskim zasięgu, ew. ranger.

Nie chcę postaci magicznej, ew hybryda jak shadow.

W PoE grałem na początku OB i niewiele wiem o samej grze.

Z góry dziękuję.

P.S builda nie chce, ew podpowiedzi, jakoś sam coś skleje bo wiadomo, na netcie sporo buildów, ale robione są pod jakiś gear, na który na bank na początku nie będzie mnie stać.