Jaka Postac

Mam mały problem ponieważ nie wiem kogo wybrać Kapitana Teemo czy Xin Zhao :/

Kup Xina. Teemo to straszny papier i mało przydatny w teamfightach nie licząc jego ulti.

Aha dzięki.

xin to nie papier? O ile idzie się buildem mallet + atma to xin jest w praktyce takim samym papierem jak teemo

Ciezko okreslic, nie rozpisales sie na temat tego, co oczekujesz. Moze wymienie Ci zalety i wady tych championow.

Te emo:

- Przyjemny do grania, zabawna postac

- Ogarniety gracz niszczy przeciwnikow

- Bardzo przydatny dla druzyny ze wzgledu "free wardow" jakimi sa grzybki ( jezeli sa dobrze rozstawione )

wady Te emo:

- Ciezki do opanowania w sensie bycia "pro teemo"

- Papierowy

Xin Zhao:

- Uber dmg, nawet idac pod Off-tanka ( i takiego Xina polecam )

- Dobrze nim grajac wygrywa sie praktycznie samemu gry

- Wielofunkcyjny (Tank,Fighter,Off-tank)

wady Xin Zhao:

- Mniej ciekawa i oryginalna postac od Te emo

- Moze sie znudzic, poniewaz jest dosc prosta do "operowania"

To tyle odemnie, ofc. wszystko wg mnie, zeby nikt nie czepial sie.

Spróbuj czegoś innego... Ja na przykład gram fiddlesticksem, mam dopiero 11 lvl, a takie rzeczy potrafię zrobić : Penta Kill

uu kozak! penta na botach! jesteś moim miszczem!

uu kozak! penta na botach! jesteś moim miszczem!

No przecież boty wcale się nie różnią od prawdziwych graczy, czyż nie? Przecież też grają Czempionsami.

Poza tym naprawdę nieźle koksasz takie normalnie staty 26-4-10 jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem. Jeżeli byś mógł mi pokazać jak tak dobrze grać jak ty to byłbym wdzięczny.

No przecież boty wcale się nie różnią od prawdziwych graczy, czyż nie? Przecież też grają Czempionsami.Poza tym naprawdę nieźle koksasz takie normalnie staty 26-4-10 jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem. Jeżeli byś mógł mi pokazać jak tak dobrze grać jak ty to byłbym wdzięczny.

Facepalm .. jeśli Ty sam nie jesteś wstanie co grę z Botami wyciągnąć minimum 20/0/10 to lepiej już nie graj w lola.

Ej no nie bądź taki i mi pomóż :/ No bo te boty normalnie tak chodza szybciej i mnie zabijają chociaż mam dużo mikstur leczenia...:/ I w ogóle jak zniszczyć te wieże co atakuja mnie po 200 i co chwilę umieram :(

p0gr0m ty chyba nie wiesz co to jest sarkazm....

O nie wierze że tak szybko się zorientowaliście...jako iż autor tematu dostał odpowiedzi które powinny mu odpowiadać (jaśniej się już nie da określić postaci) to polecam zamknąć temat. Co do wyboru postaci to polecam obie z przewagą xin zhao.

Zauważcie, że to nie jest duży lvl... A jak jesteście tacy cwani, to czekam na wasze screeny...

Ja tam w pełni się zgadzam z pOgrOm'em. Jeżeli na botach (oczywiście na Intermediate) nie masz statystyk mniej więcej 20/0/10 to w normalach na 30 lvl nie dasz sobie rady. Nie wspominam o Rankedach bo to już wyższa liga. Ja ucząc moich znajomych gry w lola grałem z nimi customy i na początku się tylko denerwowali bo nie byli mnie wstanie zabić po kilku dniach stanowili już dla mnie zagrożenie i z szczerze mogę powiedzieć ,że uczeń przerósł mistrza. Krige jeżeli masz ochotę i konto na US mogę Ci zagrać z tobą kilka gier i dać kilka wskazówek.

Mam mały problem ponieważ nie wiem kogo wybrać Kapitana Teemo czy Xin Zhao :/