Jaka postać

A poza tym ma fajne pierdoły jak np. Hide. Misje z tym gówienkiem to błahostka xDJedno wiem na pewno Glad,Templar i assassin to wg. mnie najlepsze postacie.Dziękuje dobranoc!

Problem assassinem jest w tym, że jest dużo rangerów, zawsze jest jakiś chętny na dungeon, przez co jest problem ze zdobywaniem nowego eq.

powolny to on jest może na 20 lvl ale bron attack speed extendable i scroll miazga i spear to jest overpower postać w Aionie.1-45 to ty chyba dostajesz będzki bo glad na 37-45 jest jedna z lepszych postaci, nie hunter tylko ranger a jeżeli podejdzie to po to są skille i trapy i scroll anty-shock zeby uciec ale jego dmg niszczy kazdego.Templar musi miec extendable weapon bo inaczej jest kiepsko,chyba że GS full DMG tak samo GLAD.Chanter pod DPS jest dobry a pod Support średni,aż za bardzo

Na gladem na pvp nigdy nie przegrałem ale jak mówisz...Nie ogarniesz dostajesz po mordzię...

Templarem zmieniam bronie , zrobiłem sę makro na zmienę broni i robie tak

Shield bash (stun)

Change for 2h sword

Wale ze skilli najsilniejszych

Potem znowu shield i mace

Stun

Wale

i wygrywam :P

Aaaaaa ! i nie masz racji...Gladem do 45 dostajesz bo gębie bo na 45 dostaje glad PRO skilla którego szczególnie boją się sorcerer i chanter. :>

Więc moje pytanie brzmi tak. Jaką postacią zagrać w Aion. Żeby nie było że nie myślałem o tym od razu mówię że zastanawiałem się o graniu '' Assassinem'' Ale proszę także o wasze komentarze bądź opisy tej postaci. Mogę zagrać także innymi. Najbardziej mi zależy na kilku cechach. Pierwszą z nich jest możliwość Solo. Nie interesuję mnie Granie zbyt długo w party ponieważ lubię sobie także pograć sam. Drugą rzeczą jest możliwie wysoki Damage DPS albo DoT nie ma znaczenia aby tylko HP potworków się ulatniało. Także mówię nie interesuję mnie gra magiem ponieważ nie lubię być squishy ( Low HP ) Ale jeśli ten Mag posiada jakieś fajne skille typu AoE Albo może przyzywać coś wtedy może się zainteresuję. Więc do brzegu łatwo i szybko. Moje pytanie Brzmi. Jaka jest dobra postać dla Nowicjusza lubiącego Grę w solo. Także może mógłby mi ktoś opisać Assassina troszeczkę lepiej Albo przynajmniej nakierować mnie na taki temat ( Jeśli istnieje )

Z góry dziękuję.