Tak jak w temacie Jaka rasa najlepsza jaką gracie ....
chodzi o lineage 2 ....
chodzi o lineage 2 ....
ehh.. Czy Wy już zupełnie zatraciliście własne gusta?
Poza tym, jeśli szukasz np, klasy dobrej na pvp, dowiedz się na forum serwera na którym grasz (zakładam że na offie nie grasz..) która jest najlepsza.. bo privy mają to do siebie, że 'faworyzuja' niektóre postacie..
BTW. Każda Rasa dzieli się na klasy.
Human>>Guardian>>Dualmaster czy coś takiego ;D może nie ma AoE ale jest świetny jak dla mnie ;D
Edit
Human>Fighter>Gladiator>Duelist
@up
lol
Human>Fighter>Gladiator>Duelist (to ostatnie, nie jestem pewien )
Up
Dobrze napisałeś , a kpolega wyzej chyba sie w Rohana nagrał
Ja gram tak jak pisaliście albo ide na dencera ;] i tańcuje sobie
i kaski trochę wleci za "pokaz tańców"
jesli dance potrwają na servie 2-3min to będziesz miał free exp a nie kase, i tak pozatym to dla mnie
DARK ELFY rządzą ;P
Ja lubie grać SK(tank, który ma siłe+debuffy) i SH(mag )
Dzęki Ins i broda za poprawke ale dawno w to nie grałem ;D chyba 1,5 roku więc mam prawo zapomnieć nie ;D??
Jak dla mnie Dark Elf
To tak w L2 niema klasy która pokona wszystko...
Proponuje żebyś kliknął TU
Ale z doświadczenia wiem ze w PvP najlepiej sprawdzają się Luki Dagger i Magowie,
Jednak postać doradzona przez kogoś możne nie spełnić twoich oczekiwań, każdy ma inny gust.
human->knight->paladin->phoenix knight
uwielbiam tanków
Nie ma najlepszych ras.... Sa najlepsze klasy..
Gladiator, Dystro i Necro... Zadna inna klasa im nie podskoczy.
A ja grałem przystojnym w babski sposób elfim menem
human-fighter-warrior-gladiator-duelist najlepszy wedlug mnie
Nie ma najlepszych ras.... Sa najlepsze klasy..Gladiator, Dystro i Necro... Zadna inna klasa im nie podskoczy.
Totalna bzdura. Nie ma najlepszych ani ras ani klas. Każda klasa jest wstanie pokonać 2 klase. Większość zależy od lvlu postaci, posiadanego eq i przedewszystkim od zdolności gracza. Postaci które wymieniłeś były "dominujące" do kroniki interlude, na dodatek na prywatnych serverach. W dalszych kronikach postaci zostały zbalansowane. Na przykład glad, fakt kiedyś postać prawie nie do ubicia. Potęgował to fakt wprowadzenia kilku sekundowej bariery (która jednak została znacznie osłabiona w graci final). Mimo to nie tak ciężko zabić gladiatora np. nukerem wrzucając mu feara, slowa, cancela czy na przykład anchora, pomijając de buffy np. sh słynie z bardzo dużego m ataku i nawet dość wytrzymały glad miałby problem z choćby dojściem. Teraz zajme się necrusem. Nucker uzywający atrybutu dark z możliwością przyzywania summonów i z dobrymi de buffami. Największą wadą postaci jest jej atrybut dark na który jest największa ilość buffów dających resist. A więc dmg zadawany jest znacznie zmniejszony. Z koleji głównym atutem postaci jest summon który zabiera 50% dmg na siebie oraz de buffy. Jednak summona bardzo łatwo zabić a de buffy działają na małą odległość więc mag musiał by podejść do przeciwnika aby użyć na przykład anchora, a podczas walki te kilka sekund wystarczą do zabicia maga. Ale necrusa można równie łatwo zabić używając broni mele. Na przykład Th czyli dagger. W nowych kronikach dostał parę ciekawych skilli takich jak shadow step i hide. Dobry gracz nawet nie będzie musiał zabijać summona. Wystarczy znaleść się za plecami przeciwnika np. za pomocą shadow step, zestunować bluffem walnąć 3-4 blowy i po sprawie, w razie problemów z bluffem wystarczy zdjąć target. Na temat destro nawet nie warto się wypowiadać. Postać która w w graci final straciła najwięcej. Mianowicie chodzi mi o frenzy, skill który został znacznie osłabiony. Destro czyli postać posiadająca największą ilość hp duży p. atack i najmniejszy speed. Co sprawia że destro wymięka przy walce 1vs1 z magami i łucznikami.
Nie będe pisać dalej, bo mi się nie chce
A ja zadam takie pytanie. Na oficiala czy prywatny :?:
Na offie jak i na serwerach prywatnych l2off. Na l2j wszystko zależy od ustawień serwera.
Ulubione klasy to:
-Storm Screamer;
-Spectral Master;
-Advneturer;
-Doombringer.
hmmm, każda postac jest dobra, ale to zalezy do czego, no do farmy to tyrek, glad, destro, warlord a na pvp to TH, berserker, hawkeye, ale jeszcze to zalezy jak kto ogarnia gre ;] wiec polecam serwer priv high rate zeby sprawdzic. (gl&hf)
Patrz na datę napisania ostatniego posta
Jeżeli temat został założony rok temu to chyba problem został już rozwiązany....
chodzi o lineage 2 ....