Blackshot co prawda grafika nie powala ale gra się na prawdę przyjemnie druga propozycja to BFP4F(posiada ciekawe drzewko umiejętności) lecz tu trzeba wydać około 30-50zł żeby miło się bawić ja tak zrobiłem i nie żałuję.
Jaką "strzelankę" polecacie?
Nie sprecyzowałeś o jaką strzelankę Ci chodzi. Jeśli nie przeszkadza Ci MMOTPS, to gorąco polecam CrimeCraft. Super fabuła, super strzelanka, dużo zabawy i nie wpływający na nic IS.
Nie sprecyzowałeś o jaką strzelankę Ci chodzi. Jeśli nie przeszkadza Ci MMOTPS, to gorąco polecam CrimeCraft. Super fabuła, super strzelanka, dużo zabawy i nie wpływający na nic IS.
Też w to gram,i bardzo fajna, a co najważniejsze luźna i zręcznościowa gierka. Polecam, fajnie robi się knife kille z wyskoku
@Koyiro
popieram. czemu nikt nie podal TF2?
no niewazne...
moje ulubione FPS to TF2 i Wolf Team
ale bardziej wole TPS: nr 1 Micro volts, nr 2 Battlefight Heroes, reszta obleci
FPS: polecam TF2(Koyiro podał powody)
TPS: polecam Micro Volts. bardzo grywalna (w weekend w poludnie wszystkie serwy full :/) nie nudzi sie, sporo trybow i map. jedyny minsu (jak dla mnie) to ze itemy na czas sie kupuje czego nie znosze. poza tym polecam
Przetestuję najpierw Tribes Ascend, później może jakieś Team Fortress 2. (:
Hmm, uważam, że najlepszym fps'em, w którego gram już parę ładnych lat jest Counter-Strike 1.6.
Twoje wszystkie wymogi są spełnione, f2p, IS w ogóle nie ma.
Co więcej gra oferuję masę trybów rozgrywki, poczynając od zwykłego 4Fun, ffa.tp idąc przez dethruny, kz, diablo (masę innych modów) a kończąc na zombi modach przeróżnego rodzaju.
Grafika nie zachwyca wiem, wiem jednak sam klimat rozgrywki jest nieporównywalny do super graficznie oprawionych fps'ów.
Można jeszcze dodać, że każdy mod nawet taki sam przykładowo "Diablo mod" na jednym serwerze jest rozgrywany a w taki sposób a na innym w w ogóle inny. Inne klasy, itemki, point staty.
To wszystko wpływa na zmienności rozgrywki, w każdym momencie możesz zmienić tryb gry.
Warto także dodać to iż nie musisz zbierać kasy na kupienie sobie broni z której będziesz strzelał, każda mapa to nowy początek gry.
BF: Hereos przy odrobinie farta w tzw "lapance" mozesz wylosować rzeczy warte 30 zl
Hmm, uważam, że najlepszym fps'em, w którego gram już parę ładnych lat jest Counter-Strike 1.6.Twoje wszystkie wymogi są spełnione, f2p, IS w ogóle nie ma.Co więcej gra oferuję masę trybów rozgrywki, poczynając od zwykłego 4Fun, ffa.tp idąc przez dethruny, kz, diablo (masę innych modów) a kończąc na zombi modach przeróżnego rodzaju. Grafika nie zachwyca wiem, wiem jednak sam klimat rozgrywki jest nieporównywalny do super graficznie oprawionych fps'ów.Można jeszcze dodać, że każdy mod nawet taki sam przykładowo "Diablo mod" na jednym serwerze jest rozgrywany a w taki sposób a na innym w w ogóle inny. Inne klasy, itemki, point staty. To wszystko wpływa na zmienności rozgrywki, w każdym momencie możesz zmienić tryb gry.Warto także dodać to iż nie musisz zbierać kasy na kupienie sobie broni z której będziesz strzelał, każda mapa to nowy początek gry.
Sry, grałem w CSa jak byłem w liceum, można powiedzieć że nie było to 4fun, więc szukam sobie dla odmiany czegoś innego.
Ja też odistalowałem blacklighta po kilku grach, w ogole mi gra nie przypasowała.
Co do tematu to grałem w dużą liczbę MMOFPS i:
1.AvA(Według mnie najlepszy mmofps wszechczasów gram chyba razem 2 lata)
2.Combat Arms(choć dawno nie garłem) albo War Rock(dobry 4fun, duzo pojazdów)
3.BF'o podobne czyli Battlefield Heroes(TPS) albo Battlefield Play4ree ale na te miesjce zasługuje jeszcze TF2.
4.Repulse (testowałem jeszcze jak nazywał się Genesis, ale gra od tamtego czasu strasznie się pogorszyła)
Oczywiście byly jeszce inne ale były za słabe by pod jakimkolwiek aspektem je polecić(no może APB, ale teraz wszystko za normalna kasę)
Osobiście czekam na darmowego CoD'a czyli Arctic Combat, ale zanim wyjdzie to trochę poczekamy.

Tribes Ascend:
+IS nie daje przewagi
+Bardzo duze mapy
+system upgrade
+Nie ma haxow
-Nie zbalansowane klasy.
Brink:
+Nie ma IS,sa jedynie DLC ale o to ci chyba nie chodzi.
+Bardzo fajny upgrade system.
+Bardzo rozbudowany system tworzenia postaci.
-Boty sa na poziomie czlowieka grajacego bez monitora
Osobiście czekam na darmowego CoD'a czyli Arctic Combat, ale zanim wyjdzie to trochę poczekamy.
Można grać tylko że serwery są w rosji i gierka sie nazywa Warface
Siemanko,
postrzelałbym sobie niekiedy, ponieważ nie tylko mmorpgami człowiek żyje. Co polecacie i dlaczego ? Ważne byleby tytuł był f2p, z jak najmniejszą ilością botów oraz bez wygórowanego IS.
Pozdrawiam. (: