Jaką "strzelankę" polecacie?

Siemanko,

postrzelałbym sobie niekiedy, ponieważ nie tylko mmorpgami człowiek żyje. Co polecacie i dlaczego ? Ważne byleby tytuł był f2p, z jak najmniejszą ilością botów oraz bez wygórowanego IS.

Pozdrawiam. (:

"Nie znaleziono"

A tak na serio jesli chcesz sobie tylko odpocząc i w ogole miec w d*pie inne aspekty jak staty, kasa to polecam Repulse.

Brakuje ci kasy na broń to robisz nowe konto i tam grasz ;p

Cheaterzy byli co prawda juz w 2 dniu OBT dlatego przestałem grać, ale jak napisałem, jesli 4fun i krótko to możesz zagrac

A coś z "na długo" ? Bo jak pisałem boty[cheaty] mnie nie interesują. Miałem kupić sobie BF3 specjalnie dla multi, ale niedopracowanie mnie zniechęciło. (:

Tribes Ascend, nie ma botów, a wszystkie bronie można kupić za expa, który dostajemy za granie. win-win

Ogólnie rynek darmowych MMOFPS'ow jest pod kontrolą azjatyckich gówien pokroju Combat arms'a, czy AVA. Sam dośc długo szukałem jakiegoś fajnego FPS'a pod multi, ale niestety, nic z tego. Możesz spróbować F.E.A.R Combat, ale nie wiem jak tam z liczbą graczy.

A.V.A. Grafika świetna, mało botów, fajne tryby jak np eskorta, IS jest względny, bronie nie są na czas tylko na stałe z możliwością modyfikowania statystyk. Masz tutaj również możliwość grania w dwie osoby dokładając npx jako postacie do walki.

Tak jak Yang pisze: Tribes Ascend - item shop nie ma żadnego znaczenia, gdyż wszystko można kupić za walutę w grze. Gra jest dynamiczna, wciągająca i wymagająca skilla. Zero botów i hacków. Cud, miód i orzeszki :)

Po gameplayach Tribes Ascend wygląda fajnie, jedyne co mi się nie podoba to brak grawitacji ? ;s Chociaż nie mówię od razu NIE, na pewno przetestuję, ocenianie gry po gameplayach to jak wypowiadanie się na temat filmu po trailerze. (:

Brink gra zajebiaszcza , bf3 też polecam no ale to płatne tytuły a z darmówek polece ci blacklight recribution

z darmówek polece ci blacklight recribution
Nie mów tylko że uważasz że blacklight uważasz za dobrą grę ? Brałem udział w pierwszych CBT tego tytułu i odinstalowałem po 3 rozegranych mapach. Może pomysł z podglądem jest i fajny, ale nie zauważyłem tam nic co mogłoby zasłużyć na granie w tą grę. (:
Po gameplayach Tribes Ascend wygląda fajnie, jedyne co mi się nie podoba to brak grawitacji ? ;s Chociaż nie mówię od razu NIE, na pewno przetestuję, ocenianie gry po gameplayach to jak wypowiadanie się na temat filmu po trailerze. (:

Nie masz się co martwić, grawitacja jest, tylko za pomocą jet-packów oszukujemy ją :)

a tak poleciłem bo większość dobrych tytułów wymienili sam w to nie gram ale jeślij chcesz se fajnie pograć to bf3 i brink z darmówek raczej nic nie znajdziesz na dłóżej a PS : tego tribesa nie polecam z całego serca po 1 grze odinstalowałem :P

Ta, jeśli coś na dłużej to CoD lub BF3 , ale bardziej bf, tylko, że są b2p lecz się opłaca, - te emocje, te wybuchy, te zwroty akcji :)

Tribes Ascend nie ma haxow bo niedawno obt sie rozpoczela ;p

choc może uda im się rozwiązać problem

jednak w kazdym mmofps są haxy dlatego wole kupic jakiegos dobrego fpsa z multi, zadnych itemshopow nic, tylko skill sie liczy ;p

Battlefield bad company 2...chyba , ze nie masz 20 zl? na keya;] mmofpsy sa slabe w obecnej chwili.

a tak poleciłem bo większość dobrych tytułów wymienili sam w to nie gram ale jeślij chcesz se fajnie pograć to bf3 i brink z darmówek raczej nic nie znajdziesz na dłóżej a PS : tego tribesa nie polecam z całego serca po 1 grze odinstalowałem

To nie jest gra dla noskilli z COD'a, BF'a czy innych casual'owych fps'ów.

To zdecydowanie gra dla ludzi, którzy wychowali się na starych tribesach, q3, unrealach, itp. - jednym słowem na grach w których nasuwasz 100 na godzinę i w ułamku sekundy mijając przeciwników celujesz i strzelasz. :D

Także jak ktoś jest przyzwyczajony do gierek, gdzie chowa się za murkiem 15 minut i strzela do przeciwnika, który stoi 10 metrów dalej za swoim murkiem - to Tribesów nie powinien ściągać.

A ja Ci polecę klasyczne Enemy Territory. Gra jest f2p, odstresowuje i ogółem jest dość przyjemna.

Ja też polecam Tribes:Ascend. Sam pogrywam i muszę przyznać, że trzeba mieć celne oko, przewidywać ruchy przeciwnika i brać poprawki przy dużej prędkości :P Gra naprawdę grywalna.

Brink - świetna gierka, mnóstwo możliwości.

BF3 - tu chyba nie trzeba dużo mówić.

A ja się dziwię, że nikt nie podał jeszcze Team Fortress 2.

Niegdyś płatna, ale przeszła na model ftp, IS praktycznie nie doskwiera, czepiać można się jedynie braku możliwości handlu z innymi ludźmi, ale da się żyć.

Warto spróbować, bo gra jest cholernie grywalna, i wciągająca, a przede wszystkim oryginalna, podobnej produkcji na rynku nie znajdziesz.

Polecam jeszcze Tribes:Ascend, grało się świetnie, jednak po tygodniu jakoś mi się znudziło, i wogule przestałem grać.

@roberrcik, nie wiesz co znaczy F2P, czy sobie posty nabijasz?