Jaką wybrac

Mam taki dylemat niewiem jaką grę wybrac Frontiles Fuels of War lub Blacksite Area 51. Doradzcie plizka :(

Frontiles jest 100 razy lepszy od BlackSait Area 51

Mam taki dylemat niewiem jaką grę wybrac Frontiles Fuels of War lub Blacksite Area 51. Doradzcie plizka

Frontlines jest dobra gra na MP sam posiadam ja w swoich zbiorach i mieszam w nia na sieci... ale ma tez wady.... 1 to granaty... jak nie wybuchna centralnie pod przeciwnikiem... to inaczej on nie padnie... to samo z sterowaniem Helikopterem. Jest poprostu zjebane i koszmane na maxa. Bez Joysticka nie da rady latac :D Poza tym gra jest bardzo dobra i motyw z Dronami jest dla mnie bardzo ciekawy... Ale jak masz kupywac... polecam Crysis Warhead... jest tam dodatek Crysis Wars... ktory jest specialnie na siec... polecam :D

A Unreal tournament 3 albo Enemy Terretori : Quake Wars też się zastanawiam może frontiles niewiem doradzcie

A co do Crysis Warhead czytałem że do Visty trzeba miec poprzednika :(

Przy unrealu czułem się jak szczur w pułapce a grając czułem jak bym grał w Serious Sama 21 wieku wadą było to iż mapy były małe ale rozgrywka dynamiczna a natomiast ET:Quake Wars no obszar jest duży i wiele rzeczy które mogą nam pomóc w rozgrywce typu roboty,statki,pojazdy etc. etc. wady jakie wykryłem to cholernie ciężkie kierowanie pojazdów robotów i innych takich ale również oswoić się z tą grą nie jest łatwo ale jednak ET jest bardziej udaną produkcją od unreala za względu na wiele udogodnień

Czyli że z tych czterech gier jaką wybrac ???? najbardziej chodzi mi o multi a może znacie jeszcze jakies FPS oprucz cod4,cod 5 i BF

left4dead .

Czyli Frontiles? zakupic?

A co do Crysis Warhead czytałem że do Visty trzeba miec poprzednika

Nie trzeba... Kupujac Crysis Warhead masz dodatek do gry(ktory nie wymaga podstawki) i 2 Plyte z Crysis Wars ktory jest czysta wstawka do MP i posiada tylko ten tryb.

Blacside odradzam zupelnie. Pozosaje dylemat miedzy Frontlines a Crysisem Wars :).

Frontlines ma wiele plusow.. ale mnie w nim denerwowalo na maxa sterowanie lataczami... no poprostu za chu... nie moge go bez joysticka opanowac. I realizm wybuchow jest tez dosc mizerny.. niestety... jak granat nie wybuchnie bezposrednio pod przeciwnikiem to raczej wogole jest nie skuteczny. Poza tym gra jeest wypasik

Crysis Wars masz to samo tez wymiocik na maxa ma podobne tryby do Fronlines... Tez mozesz sterowac czolgami i smiglowcami.. Baaa jest nawet fajny tryb podboju gdzie baze przeciwnika rozwalasz Niukiem :D Jak masz dobry sprzet powinnien ci dobrze chodzi

Ja osobiscie lubie obie gry i mam je obie... Ale czesciej gram w Crysisa Wars.

Aaaaaa to thx kupie obie gry ;] . Myśle że się nie zawiode

Mam taki dylemat niewiem jaką grę wybrac Frontiles Fuels of War lub Blacksite Area 51. Doradzcie plizka :(