Jakaś fajna gra RPG

Pingwin, tak przy okazji, jeżeli masz jakieś ograniczenia finansowe (nic nie podałeś, ale jakby co), to powiem ci, że Sacred i Fable TLC są bardzo tanie, jedynie dwójka jest dosyć droga (a przynajmniej była, kiedy ją kupowałem :) ). A co do Sacred 2, to gra nie jest najgorsza, fabuła też nawet nawet, tylko z lekka straciła klimat, nie jest tak dobry, jak w jedynce. Choć najbardziej spodobała mi się różnorodność środowiska - pierw idziemy przez miasta lasy, następnie zapuszczając się bardziej w góry, aż po niziny orków, skąd udajemy się na pełną lawy i skał Wyspę Serafii, schodzimy do podziemnych tuneli, lądujemy na wyspie, gdzie znajduje się teleport na bagna jaszczuroludzi, poprzez bagienne jaskinie udajemy się na pustynię, przechodzimy do puszczy, płyniemy statkiem na wyspę driad, potem na wyspę pełną kanionów, starożytnych ruin i jaskiń, kończąc we wnętrzu gigantycznej machiny. Wiem, rozpisałem się, ale ogólnie to właśnie ta różnorodność mnie najbardziej zachwyciła w grze. Zapomniałem także dodać, fajną opcją jest tryb hardcore, po śmierci nasz zapis zostaje usunięty, a o śmierć łatwo podczas starć z bossami.

Blueblast mam pytanie . Gdybym kupował Sacred'a 2 to opłaca sie wydać kilka złoty więcej na dodatek Sacred 2: Ice & Blood ??

Blueblast mam pytanie . Gdybym kupował Sacred'a 2 to opłaca sie wydać kilka złoty więcej na dodatek Sacred 2: Ice & Blood ??

Niestety, nie grałem w ten dodatek, mam tylko podstawkę, więc nie mogę stwierdzić, ale chyba muszę poprosić o ten dodatek na urodzinki, bo tak szczerze, nawet nie wiedziałem, że istnieje:)

Siema . Szukam jakiejś fajnej gry RPG (single) , z dobrą fabułą i w miare dobrą grafiką :P

Sprzęt : WSZYSTKO PÓJDZIE

Cechy : Ta gra musi mieć dobrą fabułe , dobrą grafike , najlepiej jakby była 3D (2D też może być) i żeby było coś w stylu skillowania (łucznictwo , cieżki pancerz itd) tak jak w TDS :SKYRIM.

Przypadły Mi do gustu:

THE ELDER SCROLLS 5: SKYRIM - Ciągle gram

GOTHIC 1 - Przeszedłem

GOTHIC 2 - Przeszedłem

GOTHIC 2 NOC KRUKA - Przeszedłem

FALL OUT 3 - Pograłem dosyć długo , praktycznie przeszedłem :P

FALL OUT : NV - Pograłem dosyć długo , praktycznie przeszedłem :P

MASS EFFECT 2 - Przeszedłem

DRAGON AGE : Przeszedłem

DRAGON AGE 2 : Grałem , ale mi się znudzilo ;p .

WIEDŹMIN 2 : ZABÓJCY KRÓLÓW - Przeszedłem

MOUNT & BLADE - Pograłem długo ( znudziło mi sie )

MOUNT & BLADE : WAR BAND - Pograłem długo ( znudziło mi sie )

DIABLO II - Przeszedłem

Nie przypadły Mi do gustu:

DIVINITY 2 : EGO DRACONIS - Nie lubie tej gry.

ARCANIA : A GOTHIC TALE - O mój boże , jaka klapa ... (przeszedłem na siłe , na początku mi sie podobało ale potem było coraz gorzej)

GOTHIC 3 - Troche pograłem ale mi się znudziło.

DUNGEON SIEGE III - Totalna klapa .

FABLE III - Nie ciągnie mnie do tej gry . ( grałem , zbyt łatwa )

TWO WORLDS II - Ta gra nie ma tego czegoś , co lubie w GOTHIC (1 , 2).

THE ELDER SCROLLS 4 :OBLIVON - Nie spodobała mi się ta gra.

Liczę na waszą pomoc.