Jakaś gra na zabicie nudy

Witam. Próbuje znaleść grę na zabicie nudy (narazie mi to nie wychodzi)

Interesująmnie gatunki:

-RPG

-Akcja

-Strzelaniny

-Przygodowki

-Platformówki

-Multiplayer

-MMO (jeżeli juz to darmowe)

Mój sprzęt:

Procesor:1.4GHz

RAM:1Gb

Karta graficzna: ATI RADEON 9250 SECONDARY(bez shader model 2.0)

System operacyjny: Windows XP Home Edition

Zastanawiałem sie nad:

-Prince of persia 2008

-Jade empire

-Team Fortress 2

-Saints row 2

Niejestem pewien czy mi pociągną na moim "blaszaku"

Mam nadzieje że mi pomożecie znaleźć jakąś grę dla mnie lub powiecie mi czy te gry w które mam zamiar zagrać mi "pociągną"

PS.

Jeżeli podajecie jakieś tytuły gier prosiłbym bardzo o jakiś króciutki opis i jakiś screen.

Poleciłbym Ci The Elder Scrolls V: Skyrim, ale na twoim sprzęcie nie ruszy, więc może spróbuj The Elder Scrolls III: Morrowind.

Jedyne co Ci może, MOŻE pójść do Jade Empire. Reszta to a w życiu. :unsure:

Grałem w 3 gry, nad którymi się zastanawiałeś. TF2, to fajny odstresowywacz (jeszcze jak znajdziesz kolegów do gry, to lepiej), ale jakoś mnie nie wciągnął. Gram czasami, ale to nie jest dla mnie dobry zabijacz czasu.

Jade Empire. Super gierka! Bardzo polecam, niesamowicie wciąga *jeśli lubisz takie azjatyckie klimaty i nutkę tajemniczości*.

Prince of Peria 2008. Mam, grałem, skończyłem. Lubię serię Tomb Raider, ale PoP jakoś mnie nigdy nie wciągał. Myślałem, że inaczej będzie z nowym PoP-em, ale znudził mi się w połowie. Skończyłem, bo szkoda mi było tych 30zł.

Nie wiem, czy te gry Ci pójdą. Jeśli tak, obstawiałbym JE. Sprawdź to na:

canyourunit.com

Albo poczekaj na ludzi kompetentnych.

Co do gier, które mogę polecić z rpg:

Seria Icewind Dale

Seria NeverWinter Nights

Seria Baldour's Gate

Seria Diablo

Torchlight

a także:

Planescape Torment. Ta gra, to jedna z niewielu która wciąga mnie za każdym razem gdy ją uruchomię. Historia opowiada o człowieku, martwym człowieku, który budzi się w kostnicy tuż po własnej sekcji. Naszym zadaniem, to takie oczywiste, jest dowiedzenie się kim jesteśmy, skąd tam się znaleźliśmy, jaką mamy przeszłość etc. O ile to jest oczywiste, gra taka nie jest. Jest bardzo tajemnicza. Nic nie jest takie jak się wydaje. Nie będę Ci więcej pisał, ale uwierz mi, warto w to zagrać:) Takich gier już niestety nie ma, teraz idzie się w pikselowy sex i grafikę. Fabuła i muzyka (wyjątek to Wiedźmin, to jeden z niewielu tytułów który nie opiera się takiej modzie) już dawno odeszły do lamusa. Gierka ma ponad 130 (albo 150) tysięcy linii dialogowych, które w pełni zostały przetłumaczone na język polski (rok tłumaczenia). Gra ciut stara (1999 rok), ale graficzka dalej miodzio i nie będziesz miał pikselozy :)

48.jpeg

208822-planescape_01.jpg

Witam. Próbuje znaleść grę na zabicie nudy (narazie mi to nie wychodzi)

Interesująmnie gatunki:

-RPG

-Akcja

-Strzelaniny

-Przygodowki

-Platformówki

-Multiplayer

-MMO (jeżeli juz to darmowe)

Mój sprzęt:

Procesor:1.4GHz

RAM:1Gb

Karta graficzna: ATI RADEON 9250 SECONDARY(bez shader model 2.0)

System operacyjny: Windows XP Home Edition

Zastanawiałem sie nad:

-Prince of persia 2008

-Jade empire

-Team Fortress 2

-Saints row 2

Niejestem pewien czy mi pociągną na moim "blaszaku"

Mam nadzieje że mi pomożecie znaleźć jakąś grę dla mnie lub powiecie mi czy te gry w które mam zamiar zagrać mi "pociągną"

PS.

Jeżeli podajecie jakieś tytuły gier prosiłbym bardzo o jakiś króciutki opis i jakiś screen.