Jakaś taka szybka informacja o moim kanale :P

Hej!

Gdyby komuś się nudziło i nie wiedział co robić, zachęcam do zajrzenia na mój kanał YT i zobaczenia filmików. :P

Możliwe że nie znajdziecie tam tego czego szukacie ale może ktoś zostanie. :P

Kanał nie jest jakiś perfekcyjny, ale staram się wrzucać filmy gdy jakieś mam zrobione :P

Jak coś, tutaj dodaję linki do trzech nowych playlist z mojego kanału. :D

Overwatch Beta, Subnautica i Stardew Valley :P

Nie oglądam ogółem gameplayi, ale odpaliłem z nudów, żeby sprawdzić jak wyglądają twoje filmiki. Dam Ci radę, potrenuj nad dykcją. W pewnych momentach łapiesz momenty, w których słychać fgdfgdfgfdg, ponieważ mówisz za szybko i nie wyraźnie.
Dla przykładu 0:25 filmik z overwatcha, combo niezrozumiałych słów.

Pozdrawiam.

To samo co Ksarou.

Zobaczyłem tylko 20 sekund pierwszego filmiku i mi się odechciało. Nie jestem fanem tego typu kanałów gdzie są wrzucane filmiki, które trwają od 10-30 minut a nawet dłużej :o Lepiej złożyć filmik z najlepszymi, najśmieszniejszymi, epickimi momentami i żeby tak trwał do max 8 minut. Jeżeli robisz to dla własnego hobby i masz gdzieś ilość subów i wejść na Twój filmik to rób tak dalej - takie moje zdanie bo wątpię, że w tych czasach są jeszcze jakieś osoby co lubią oglądać filmik 30 minutowy na YT (no chyba, że jest to sławny youtuber, który ma 12m subskrypcji i wiesz, że ten filmik po prostu będzie spoczko i się opłaca)

Siemanko :mikolaj:

Nie oglądam ogółem gameplayi, ale odpaliłem z nudów, żeby sprawdzić jak wyglądają twoje filmiki. Dam Ci radę, potrenuj nad dykcją. W pewnych momentach łapiesz momenty, w których słychać fgdfgdfgfdg, ponieważ mówisz za szybko i nie wyraźnie.
Dla przykładu 0:25 filmik z overwatcha, combo niezrozumiałych słów.

Pozdrawiam.

Wiesz, wydaje mi się że to wynika głównie z tego że często mam takie odruchy niepoczytalności i mówię bardziej do siebie niż do potencjalnego widza :P

Dzięki za poradę, postaram się to poprawić ;)

Hej!

Gdyby komuś się nudziło i nie wiedział co robić, zachęcam do zajrzenia na mój kanał YT i zobaczenia filmików. :P

Możliwe że nie znajdziecie tam tego czego szukacie ale może ktoś zostanie. :P

Kanał nie jest jakiś perfekcyjny, ale staram się wrzucać filmy gdy jakieś mam zrobione :P

Jak coś, tutaj dodaję linki do trzech nowych playlist z mojego kanału. :D

Overwatch Beta, Subnautica i Stardew Valley :P