Witam! Ostatnio mam wiele pomysłów i za wszelką cenę staram się je realizować odnośnie nagrywania filmów poza komputerem.
Problem mam taki, że jedyne aparaty i kamery jakie posiadam są w moim telefonie ( 5 megapiksela ) no i w starym aparacie "KODAK EasyShare ZD710"
Niestety, ale jakościowo jest kaszana no i w trudniejszych warunkach, czyli np nagrywając w piwnicy, w pomieszczeniu, w którym sam muszę ogarniać grę świateł, jest to męczące, a co ważniejsze efekt końcowy jest masakrycznie niezadowalający.
Macie może jakieś propozycje? Od razu mówię, że aktualnie nie mogę sobie pozwolić na coś drogiego, a jedyne co mnie interesuje to sprzęt używany lub nowy ale w miarę normalnej cenie.
Oczywiście nie mam tu na myśli ponad tysiąca zł, a maksymalnie 500/600 zł.
Nie jestem maniakiem, profesjonalistą, ale jednak jak już potrzebuje coś nagrać to chciałbym postawić sprzęcik na miejsce, uruchomić nagrywanie i nie martwić się, że jak zrobię zbyt krzywą minę to gra świateł i pikseloza spowoduje pęknięcie szybki.
Pozdrawiam i liczę na konkretną pomoc, a że wiele nie wymagam to mam nadzieje, że coś się dla mnie znajdzie.
Co sądzicie o tej kamerze? Canon Legria Mini Black
To taka luźna propozycja z mojej strony