Jaki Assasin?

Akali bądź Jax. Wraz z dłuższą grą są coraz to mocniejsi, czego np. nie powiesz o YI.

Akali bądź Talon: obydwaj mają op dmg, doskok, tymczasową niewidzialność (nie lubie champów z niewidzialnością jak twitch bądź evka, poniewarz to jest lamerskie i grając takimi champami cały czas lecisz na niewidce i tylko czekasz na łatwe kille ), fajne skille. Jakby tego było mało to obydwie te postacie zajefajnie wygladają ;p

Zależy jesli lubisz wylatywać zza ściany, puszczać 2 skille, wracać i cieszyc sie jednym fragiem to LE BLANC. Jak chcesz mozesz wziac tez akali, ale według mnie to wymaga troche nauki gra nią, dobrego buildu i run. W dodatku tylko ktoś kupi oracla i jeden twój skill (najwazniejszy punkt w taktyce) prawie na nic ci sie nie zda.

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, pochwalę się, że kupiłem sobie wtedy Akali, a teraz na pierwszy ogień idzie Fizz. W gruncie rzeczy trudniej go ogarnąć niż Akali. Myślę, że temat może iść do zamknięcia.

Od siebie dodam, że fizz wcale taki trudny do ogarnięcia nie jest, w 1 grze oczywiście nie za dobrze było, ale w drugiej już wymiatałem, wystarczy ogarnąć untargetable spell i nawet pod turreta na pierwszych lvl'ach sie wbijasz, grałem nim jakieś 15 gier, próbuje robić coraz to lepsze buildy, praktycznie za każdym razem moje kille są 3-4 razy większe od deadow, polecam go ;d

Polecam Nocturne. Jak mam dobry dzień to i penta kilaa da się wyciągnąć :). nienajgorsze skilee super ulti. Polecam

AP - Akali

AD - Lee Sin

obie postacie maja niesamowity burst dmg.

Talon - invisible [ x ] , Range skills [ x ] , Ala ignite + atack melee [ x ] :) Assasin jak nic ;)

Katarina oraz Nocturne.

Witam,

od niedawna gram w LoLa i szukam chempiona, a konkretnie assasina, który by w miarę szybko i efektownie mógł eliminować wrogich chempionów.

Liczę na wasze podpowiedzi.

Pozdrawiam