Jaki dobry MMO

Witam, jestem tu nowy. Szukam jakiegoś dobrego MMO, żeby liczyła się współpraca między graczami i żeby fajnie grało się magiem. Mój komp too CaleronD 2,53GHz, 512RAM i Radeon 9600. Mam neta 1024. Z góry dzięki za odpowiedź Pozdro

WOW (system gildi, dungeony, bitwy itp.), Lineage2

Metin2, RF Online, WYDII

ja polecę ci RF Online..:D

sam testuje narazie git..

czekam za polskim fansitem:P

jak wspołpraca miedzy graczami, to tylko L2 :P jeden z lepszych serwerow C5 to supreme.

Guild wars , w sumie na początku grasz sam lecz trochę później ani rusz bez teamu,a magiem gra się gitesowo jest wiele profesji (w zależności od kampanii NF ma 8,Faction 8 i prophieces 2 podstawowe) w tym mestmer,elementalista,necromanta to magowie i jeszcze tacy pół magowie jak derwisz czy rytualista.

Tu możesz poczytać o gw http://www.guildwars.pl/ tyle że gw + kampani kosztuje 130zł , czyste gw coś około 70.

Co do WoWa sie zgodze w wowie sa questy ktore mozna wykonca tylko i wylacznie w party :) bo inazej samemu jestes glut kaput :) wszystko dzieki opcji share quest

żeby liczyła się współpraca między graczami i żeby fajnie grało się magiem.

To zupełnie jak w Dungeon Runners :shock:

Dlatego polecam Ci tą grę. Nie będziesz musiał grać na nielegalnych, pirackich serwerach tak jak w przypadku WoWa bo gra jest darmowa.

Last Chaos :) Mag ma fajne "sługusy", a bez party na mocniejsze potworki ani rusz.

Witam, jestem tu nowy. Szukam jakiegoś dobrego MMO, żeby liczyła się współpraca między graczami i żeby fajnie grało się magiem. Mój komp too CaleronD 2,53GHz, 512RAM i Radeon 9600. Mam neta 1024. Z góry dzięki za odpowiedź Pozdro