Witam, jestem tu nowy. Szukam jakiegoś dobrego MMO, żeby liczyła się współpraca między graczami i żeby fajnie grało się magiem. Mój komp too CaleronD 2,53GHz, 512RAM i Radeon 9600. Mam neta 1024. Z góry dzięki za odpowiedź Pozdro
Jaki dobry MMO
WOW (system gildi, dungeony, bitwy itp.), Lineage2
Metin2, RF Online, WYDII
ja polecę ci RF Online..
sam testuje narazie git..
czekam za polskim fansitem:P
jak wspołpraca miedzy graczami, to tylko L2 jeden z lepszych serwerow C5 to supreme.
Guild wars , w sumie na początku grasz sam lecz trochę później ani rusz bez teamu,a magiem gra się gitesowo jest wiele profesji (w zależności od kampanii NF ma 8,Faction 8 i prophieces 2 podstawowe) w tym mestmer,elementalista,necromanta to magowie i jeszcze tacy pół magowie jak derwisz czy rytualista.
Tu możesz poczytać o gw http://www.guildwars.pl/ tyle że gw + kampani kosztuje 130zł , czyste gw coś około 70.
Co do WoWa sie zgodze w wowie sa questy ktore mozna wykonca tylko i wylacznie w party bo inazej samemu jestes glut kaput
wszystko dzieki opcji share quest
żeby liczyła się współpraca między graczami i żeby fajnie grało się magiem.
To zupełnie jak w Dungeon Runners :shock:
Dlatego polecam Ci tą grę. Nie będziesz musiał grać na nielegalnych, pirackich serwerach tak jak w przypadku WoWa bo gra jest darmowa.
Last Chaos Mag ma fajne "sługusy", a bez party na mocniejsze potworki ani rusz.
Witam, jestem tu nowy. Szukam jakiegoś dobrego MMO, żeby liczyła się współpraca między graczami i żeby fajnie grało się magiem. Mój komp too CaleronD 2,53GHz, 512RAM i Radeon 9600. Mam neta 1024. Z góry dzięki za odpowiedź Pozdro