Witajcie mam pytanko. Chcę kupić internet z Polsatu cyfrowego ale nie rozumiem za bardzo tego. http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/internet/index.cp Są tu pakiety ale jeśli kupie dajmy na to 3gb to mam do wykorzystania w ciągu miesiąca tylko te 3 GB ? Czy inaczej to działa ? Bo trochę lipa jeśli 3 gb bo jak gram w grę jakąś to szybko to zleci chyba, prawda? Starczy mi to na ten miesiąc jeśli siedzę na kompie przeważnie od 15 do 24 ? Zazwyczaj gram więc nie wiem czy mi się to opłaca. Znacie się trochę
? Sorki jeśli coś jest nie jasne
z góry Dziękuje ^^
Jaki internet?
No jak siedzisz te 9h dziennie i grasz przeważnie to 3 GB na pewno ci nie starczy, ogólnie mobilne internety nie nadają się do takiego grania, bo to żre jak skurw*syn. Można sobie raz na jakiś czas zagrać, tzn 2 razy na tydzień, to wtedy chyba by wystarczyło.
Nie opłaca się brać internetu z limitem jeżeli jest się graczem(to tylko moja opinia). Według mnie internet z limitem jest dla osób które sobie chcą wejść na gg/fejbuka lub stronki po prostu przeglądać to akurat im te 3gb-10gb starczy na miesiąc...
internet z cp mimo że piszą że najtańszy jest bardzo drogi. Pozatym w wielumiejscachniema zasięgu
Sam posiadałem taki internet tylko tyle, że z orange 3gb limit na jeden komputer starczał limit na około hmm, 10-20dni. Raz na miesiąc starczył, ale to już mało korzystałem. Możesz także aktywować te darmowe noce w pc też są, w nocy np jak korzystasz/ściągasz itd, to nie zżera Ci limitu, także nie spada jakość w pingach ofc w orange, w każdą grę grałem i 0 lagów, tylko tyle, że prędkość drastycznie spada do 5/6kb/s się ściąga. Teraz posiadam limit 10gb+darmowe noce i na 2 komputery gram codziennie+brat i zostaje ok 1gb limitu i co miesiąc się resetuje+dobra prędkość leci po 600kb/s w nocy lajtowo. I jak mówił przedmówca także nie ma we wszystkich miejscach zasięgu, np na początku chciałem brać cyfrowy polsat-cp. Ale był zasięg ok 100m ode mnie, lecz nie było gdzie mieszkam, ahh te 100m... :/. No a więc jeśli masz do wyboru radiówkę, to lepiej wybierz ją, bo jeśli nie chcesz płacić jak ja 90zł za 10gb+darmowe noce za neta 2mb (w nocy 4mb). Radiówka także nie ma limitów więc wiesz.
Witajcie mam pytanko. Chcę kupić internet z Polsatu cyfrowego ale nie rozumiem za bardzo tego. http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/internet/index.cp Są tu pakiety ale jeśli kupie dajmy na to 3gb to mam do wykorzystania w ciągu miesiąca tylko te 3 GB ? Czy inaczej to działa ? Bo trochę lipa jeśli 3 gb bo jak gram w grę jakąś to szybko to zleci chyba, prawda? Starczy mi to na ten miesiąc jeśli siedzę na kompie przeważnie od 15 do 24 ? Zazwyczaj gram więc nie wiem czy mi się to opłaca. Znacie się trochę
? Sorki jeśli coś jest nie jasne
z góry Dziękuje ^^