Witam zbieram aktualnie 6.3k na jakiegos fajnego maga kupuje go i odrazu runuje i robie mojego main champa. Zastanawiam sie nad:
-Malzachar
-Brand
-Xerath
-Khartus
-Vladimir (odpada mam go na innym koncie)
doradzicie chcem nukera co koksi
Witam zbieram aktualnie 6.3k na jakiegos fajnego maga kupuje go i odrazu runuje i robie mojego main champa. Zastanawiam sie nad:
-Malzachar
-Brand
-Xerath
-Khartus
malzahar albo Brand Karthus tez dobry zalezy kim lubisz grac!
*** Dingdong ***
Karthus kosztuje już 3150 ;p
I naucz się pisać nazwy Malzahar, Brand, Xerath, Karthus. Od siebie polecam Branda i Malzahara
Obydwie postacie mają dmg z nikąd i już na początkowych levelach potrafią namieszać.
po co zbierac 6.3k jak annie kosztuje tylko 450 xD bardzo dobry mag lawo ogarnac ta postac farmienie tez jest niezle ta postacia ale jak juz chcesz wydac tyle kasy kup branda najelpszy mag w lolu przez jego skile aoe+ulti
Malzahar-Najlepszy mag na 1v1 (mid).Kosci praktycznie wysztko jak go opanujesz , to ściąga na 1 combo (w+e+r).
Brand-Mam go i nie żałuje kunpna.Bardzo dobry system combo co do stuna i ogromne dmg AOE.W team fightach puszczac ulti i w.Kosisz wszystko
Karthusem nie grałem.
Swain-Bardzo dobry mag jego ulti daje bdb survi i łatwo z tego dobijać fragi + klatka i slow bardzo dobry mag.
LeBlanc-Ta postać po prostu kosi wszystko nawet nie musisz umieć zbytnio grać.
Anivia-Co tu dużo gadać potem w tf włączasz tylko ult + q i miazga totalna.
Kennen-Co prawda duże cooldowny ma , ale jego ulti jest boskie na 3v3.
Akali-Jak ogarniesz kolejność skilli i dobrego builda to wycarujesz całą grę (postać robiona też pod hybryde).Boski speel vamp +mały cool down skilli i jej ulti zdziałasz wszystko.
Fiddlestick-Jak ogarniesz jak castować ulti to wbijesz nawet pente (to nim zaliczyłem swoją pierwszą pent )
Wybór zostawie tobie , chociaż jak jesteś doświadczony polecam ci branda i malzahara , a jeśli jesteś mało doświadczony polecam ci LeBlanc i Fiddlesticka.
@Down Jak dla ciebie lepszy brand od malza na 1v1 to pozdro dla ciebie.Chyba , że robisz magów pod tanka to może przeżyjesz , ale ledwo.Zauwarz , że brandowi często przeszkadzają mininy , aby stunować , a taki malza ?? Puści ci silenca trute , jeszcze takie kólko pod ciebie i utli jeszcze daje stuna więc jak masz 10-15lvl to nie ośmieszaj się , ale przyznam ci racje brand jest dobry , ale nie najlepszy na 1v1 wiem bo sam go mam i jak dostaje ogarniętego malze na linie to potrzebuje pomocy.
Malza najlepszy na 1v1 ? Proszę Cię idź stąd. Wystarczy, że taki brand da mu stuna i walnie pełne combo i leży i kwiczy taki Malza. Osobiście polecam Ci branda. Czemu ? Nie dość, że łatwo idzie nim zdominować linię to i w tfach jest bardzo dobry i robi ogólną rozpierduchę
tak brand da malzaharowi stuna tylko jeżeli gracz z malzą jest na tyle słaby by nie zdarzyć wrzucić silence bądź stuna brandowi. Co dwa cc to nie jeden ;p
/emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> Co do tematu to polecam jednak xeratha. Pod cooldowny runy mile przewidziane ponadto stun, co 3 sekundy jak ktos ma dobre runki Ladny range
zdecydowanie polecam ci branda niezłe combo + przesadzone ulti na teamfightach
Jak chcesz 1 v 1 to Malzahar, jak wolisz byc bardziej uzyteczny w tfach to Brand ( chociaż czasem właśnie to potezne CC malzy pozwala na wygranie fightu ). I do ludzi wyzej, co wy wiecie o lolu skoro mówicie brand > malza ? no sory ale to nie prawda. kazdy madrzejszy malzahar rzuci silence, potem flasha i wlepi combo, w którego polowie juz dawno brand bedzie zdychał.
Hehe, widze ze wybor Ci sie przypodobal, ale popraw jednak ortografie bo to razi w oczy niezle ;]
P.S Rzadko sie trafia ze jak kupisz championa to go odrazu ogarniasz;)
-Malzachar
-Brand
-Xerath
-Khartus