Elo. Od kilku dni gram w tibie i przyznam ze gra ma swoj fajny klimat. ale brakuje mi tego 3d ;p. jaka gre byście polecali? cos podobnego. kupowanie domków, robienie run itp. itd. byle nic zwiazanego z chińczykami i orientalnymi światami bo tych nie wiem czemu ale nie lubie.
Jaki mmorpg 3d. byle nic zwiazanego z orientalnym światem
Lineage2 tam majac clan mozesz miec dla niego Clan hall albo jeszcze lepiej ZAMEK
oczywiscie gra nie platna tylko na prywatnych serverach ;D
Runescape ;-)
Hero online jest spoko polecam !
Dungeon Runners. Nie związane ze światem orientalnym; Klimat raczej mroczny, bardzo wciągająca gra.
Taa, a gra wygląda gorzej niz Tibia. Wiem bo nawet włączyłem i starciłem czas na robienie konta
[ Dodano: 2008-04-15, 18:43 ]
I w tym całym Dungeon runners zdziwiła mnie statystyka ONLINE PLAYER: 0........dzwine......
Taa, a gra wygląda gorzej niz Tibia. Wiem bo nawet włączyłem i starciłem czas na robienie konta
Poradnik jak się zarejestrować jest na forum; od Tibii wygląda lepiej. Na mmorpg.com dostała 7.9 (w czym 10/10 za fun z gry), więc takie gówno to nie jest. Dla porównania: L2 dostało 7,1 hallgate london 7,0 a WoW dostał 8,1. A statystyka zero na bank była spowodowana tym, update wprowadzają.
Jak uzytkownik up powiedzial DR jest jest gra ogolnie nie zwiazana z Chinami i klimat wlasnie raczej mroczny,gra mnie zszokowala w pozytywny sposob
no poprostu nie moge juz patrzec jak w kazdym temacie proponujecie kazdemu te beznadziejne DR;/ grafika jest tam tak nieprzejrzysta........ poprostu jest jak w kalejdoskopie, a juz zobaczenie dropa z moba graniczy z cudem; polacam L2 i WoW
Ja polecam Anarchy online (0 cukierkowości fantasy, ponieważ... to po prostu nie jest fantasy :-D ). Poza tym runescape, margonem oraz warpfire.
Polecam WoW-a, Perfect World bądz Archlorda. Gry mają ciekawą grafikę, podział na rasy i sporo klas postaci.
Elo. Od kilku dni gram w tibie i przyznam ze gra ma swoj fajny klimat. ale brakuje mi tego 3d ;p. jaka gre byście polecali? cos podobnego. kupowanie domków, robienie run itp. itd. byle nic zwiazanego z chińczykami i orientalnymi światami bo tych nie wiem czemu ale nie lubie.