Jaki net?

Elo mam problem,mam radiówke i transfer Mnie nie zadowala.Chciałbym mieć internet wifi na kompa i laptopa.Poszukuje internetu najlepiej z routerem,który jest szybki i przy tym tani jaki doradzacie kupić?Czy to prawda,że internet w play jest słaby?

Chodzi ci o bezprzewodowy ?

Jeśli tak to według mnie powinien Cię zadowolić, mam 2 laptopy, i na każdym internet z PLAY chodzi nawet lepiej niż u mnie na kompie co ma 8mb neta (neostrada :lol:), ale to tylko w porannych godzinach.

Jeśli nie przeszkadzają Ci ich przerwy (co chwile jakieś problemy i brak neta) i masz duży zasięg (+100 zł za antenkę)to zapraszam do salonu.

No tak bezprzewodowy.Ile za niego płacisz i jaka jest predkość i ile go masz?

Max to 1mb z tego co miałem, a średnio to 750+.

Płacę 68 zł, za 2 czyli ok 34 zł.

A masz limit a jeśli masz to czy jak go przekroczysz to net Ci zwalnia albo całkiem nie dziala?

Limit?

Raczej nie, jestem w PLAY ponad 2 lata, i nic nie zauważyłem, aby przez limit mi internet zwalniał

Znaczy się chodzi Mi o to,że np. limit 6gb na miesciac.Gdy pobiore se gre która ma te 6gb i już do końca miesciaca nie bede mógł pobierać lub w wolniejszej predkości czy jak jest w play?

O to Ci chodzi, ja mam limit na 10gb (i tak nic nie ściągam na laptopie tylko odkrywam google).

Aha dzęki:] chyba już wszystko wiem co chciałem wiedzieć:)

Elo mam problem,mam radiówke i transfer Mnie nie zadowala.Chciałbym mieć internet wifi na kompa i laptopa.Poszukuje internetu najlepiej z routerem,który jest szybki i przy tym tani jaki doradzacie kupić?Czy to prawda,że internet w play jest słaby?