Jaki prezent?

Witam!

Od kilku dni mam problem ...tzn nie wiem co mam kupić bardzo dobrej koleżance. Jakieś pomysły ? Ona już mi coś kupiła i co chwile mi mówi abym jej nic nie kupował ale no bez przesady.... PROSZE O POMOC !

Szczegóły?

BTW. Kup jej Durexy, bo koniec roku się zbliża i wszyscy wiedzą co to oznacza :D

Opisz jej zainteresowania, co lubi robić itp. bez tego ciężko będzie ci doradzić.

Dildosa

Doldosa to mozesz kupic swojej dziewczynie albo sobie jak lubisz ....

Nie wiem co mozesz jej kupic hmm Maskotke , Jakis fajny kubeczek z kwiatkiem i slodyczami roznie mozna :)

No tak, typowe ynternetowe odpowiedzi :P. Chyba ją znasz, więc wiesz co lubi itp. Poza tym, to jesli jesteście "bardzo dobrymi kolegami", to powinna docenić każdy prezent, nawet jakiegoś symbolicznego misia czy coś.

Może beret?Naucz się i zrób jej beret na drutach taki wełniany,napewno się ucieszy.Druga opcja kup jej battlechesta Wowa i wykup abonament na pół roku. Będziecie razem grać i wspólnie zwiedzać bajkowe krainy :D

@UP

Buahaha xD

Serio, kup jej misiaka ;)

Kup jej jakiegoś misia :) i czekoladę ;P

@edit

Up był szybszy haha ;P

Skoro spytales na forum od mmorpg to kup jej paysafecard za 50 zł

http://giftworld.com.pl/pl,product,9214819,s.html?partner=2072

@UP

PWNED, teach me masta :D Muszę sobie taki kupić xD

Kup jej jakas skormną myszke razera,albo wowa i oplac na rok...najwyzej gw 2,albo aby tak nie szalec to Norweskie dildo z masy perłowej :P

Nie opisałeś jej nam zbytnio więc padają propozycje jakie padają. Jeśli chcesz wydać sporo to kup jej jakąś bansoletkę albo jeśli jest graczem to razer/saitek czekają. WoWa nie każdy lubi więc ta propozycja jest tak głupia że brak pytań. Nikt tak naprawdę prócz kilku osób z misiem nie dał Ci dobrej rady. Jeśli masz coś kupować tak dla zabawy to najlepiej niech to będzie pluszak. Sądzę, że za te 50 zł dorwiesz niezłego bydlaka, którego będzie mogła sobie tulić w nocy myśląc o Tobie. Jeśli chcesz wyjść na romantyka i prawdziwego faceta to jednak lepiej zabawić się w błyskotki. W żadnym razie nie mówimy tutaj o pieścionkach ani jakichś drewnianych i stalowych tandetach. Obadaj dokłądnie jakie rzeczy nosi, czy delikatne czy bardziej ekstrawaganckie, czyste czy z kamieniami i zabaw się trochę. Może to być delikatna bransoletka ze srebra 925, którą spokojnie za te 50 zł kupisz lub też kolczyki (opcja tylko jeśli nosi jakieś większe, długie, bo kupować same wtyki to tandeta). Jest też opcja zawieszki, ale to dość delikatny temat, który nie każdą zadowoli i musiałbyś naprawdę pocelować z kamieniem, wielkością czy też kształtem. Srebrny łańcuszek też jest nie głupim pomysłem, ale jeśli masz to kupować to tylko i wyłącznie żmijka, bo są wytrzymalsze i łądniej sie prezentują. Ważne, żeby nie kupować nic z elektroniki bo tym nigdy dziewczyny nie zadowolisz. One mają okropne podejście do tego, a tu w telefonie dotyk lipny a tu obudowa nie ładna, albo koleżanka ma coś tam lepszego itd.

P.S

Pod żadnym pozorem nie kupuj perfum i innych takich rzeczy, bo stwierdzi iż uwarzasz jej aktualne perfumy za brzydkie mimo że moga kosztować 150 zł albo, że sie nie myje. To bardziej rani niż cieszy, więc rozglądaj się za czymś gustownym.

jakas maskotka i cos slodkiego zawsze na propsie. taki prezent praktycznie nigdy nie zostanie odebrany jako nietrafiony. chyba, ze dobrze ja znasz i wiesz co konkretniej lubi najbardziej, wtedy zawsze lepiej pokazac, ze sie slucha tego, co ma do powiedzenia i w dodatku pamieta szczegoly i tym zaplusujesz.

Zrób jej laurkę, a nie jakieś drogie prezenty. Przecież liczą się chęci!

...

Nie no jaja sobie robię. Maskotę, wisora, ew. dildosa :D.

Ja bym ulepił garnek z gliny i własnoręcznie go pomalował ,wiedząć oczywiście jaka tematyka przemawia do jej wyobrażni.Kwiatki,postacie z gry czy coś innego?Pozatym jest jeszcze inne orginalne rozwiązanie,jak spadnie więcej śniegu to możesz ulepić dla niej bałwana.Prawda ,że romantyczne :D ? Ps.Trzeba być kreatywnym ,a nie jakieś tam maskotki,czekoladki czy inne duperelki ;)

No właśnie! Zamiast kupować jakieś czekoladki, od których tylko przytyje, można przecie uszyć ciepły, zimowy sweter, albo własnoręcznie upiec ciasto.

Ja zawsze uważałem, że niezłym prezentem jest dobra książka. Polecam Vargasa Llose, dla dziewczyny jak znalazł. Tytuł, który może się jej spodobać to "Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki". Książki są stosunkowo drogie ( w porównaniu do standardowej ceny), ale wynika to z tego, że ów Pan jest noblistą. Do tego na stronie tytułowej napisz jakieś ciepłe słowa skierowane do niej i na pewno obudzi to u niej uśmiech.

Może ja się wypowiem.

Wśród moich znajomych panuje tradycja że priorytet to prezerwatywy bo boimy się o każdego z nas żeby w wieku licealnym nie niańczył dziecka zamiast kłuć się do matury.

Pod żadnym pozorem jak Xaorus napisał nie kupuj perfum. Powód taki jaki podał oraz możesz nie trafić z zapachem.

Głównym trafnym prezentem są MISIE <3. Słodkie, niewinnie wyglądające, najlepiej wybrać takiego który odzwierciedla ciebie. Zawsze sobie go z tobą skojarzy.

Nie kupuj drogiej biżuterii. Według mnie jest to szpan kasą przed kobietą a nie o to chodzi. Skromy wisiorek czy bransoletka w zupełności wystarczy. (w Hiszpanii przyjaciółce kupiłem własnoręcznie wykonany naszyjnik z serduszkiem i jej imieniem-Prezent był trafny).

Bazując na prezencie znajomego narysował koleżankę w stylu mangi/anime i oprawił w piękną ramkę. Trafił w dychę gdyż jest fanką tej sztuki. Wniosek-własnoręczne prezenty najlepszym wyjściem.

Jeżeli lubi dobre kino to do kina. Zwłaszcza jak jest fanką Tolkiena to wychodzi Hobbit podajże 26 grudnia.